דלג לתוכן המרכזי

חדשים במשחק

אצלי ,אצלך או בחדר 214?

פורסם ב - 01/06/2014 בשעה 14:23

16
2323
שיחת הטלפון באותם רגעים בהם חיכתה לתשובתי יכולתי לראותה מחייכת את חיוכה המדהים והשובב .מעבר לקו גם אני החזרתי לה בחיוך -חיוך מממממזרי ,נלהב אך קצת מובך . פני נצבעו בסומק קל כעדות לשיחה שלנו ,שיחה בין שתי נשים החושקות זו בזו.עדות ללילה ההוא בו נפגשנו לפני יותר מחודש , לילה בחדר 214. הלב קפץ בתוכי והייתי רטובה ונרגשת כשנזכרתי במפגש ההוא המיוחד שלנו - נזכרתי בטיול בים כשהלכנו על החוף אוחזות ידיים ,את החיבוק ,את הנשיקה הארוכה שלאחריה חשנו מסוחררות ונאלצנו להמשיכה שכובות על החוף . נזכרתי בפיקניק על החוף שעשינו רגע לפני שהשמש שקעה לה .נזכרתי בשיחה שניהלנו לפני ,תוך כדי ואחרי שחקרנו זו את גופה של זו - מה אמרנו זו לזו ,איך נגענו ,ליטפנו ,נצמדנו . נזכרתי ברגעי המבוכה (בעיקר שלי) ,רגעי השתיקה (בעיקר שלה) ,רגעי הצחוק (של שתינו) ,זכרתי הכל גם את רגעי השיא שלה ושלי ממממ... חדר 214 חדר 214 היה למעשה בונגלוס מקסים שמצאנו בצמוד לחוף ים ממממדהים . האמת שלא היינו צריכות והרבה בשביל הביחד שלנו ולכן בחרנו בחדר מינימליסטי מואר מאוד שבו מונחת מיטה זוגית לא גדולה ,שידה שעליה הונחו ספרים(במידה וימאס לנו האחת מהשניה ..) ומנורת לילה בציפוי פסיפס בגווני כחול ותכלת . בחדר הייתה גם ספה לבנה שעליה הונחו שתי כריות לבנות שעל כל אחת מהן רקומות בטורקיז שתי ציפורים,מטבחון קטנטן עם מקרר שדאגנו למלא בפינוקים - ירקות,פירות ,לחמים ,גבינות ,סושי ,יין אדום ,שוקולד מריר , שטרודל תפוחים ,ביצים ודיאט קולה .לצימר הייתה מרפסת יפה שהשקיפה על הים ,שני ערסלים תלויים ושולחן פסיפס עגול שעליו הונחו בלילה שתי כוסות יין אדום ובבוקר שלמחרת ארוחת בוקר שהכנו ביחד-סלט ירקות ,חביתות ,גבינות ,לחם שיפון עם אגוזים וחמוציות ,שטרודל תפוחים,תה צמחים ושוקו חם ..... שיחת הטלפון נכון שאת מחייכת ?,היא שאלה -יאפ אני הכי מחייכת - חה כמה שקופה את ...רגע תני לי לנחש את עכשיו גם סמוקה משהו ומחליפה צבעים,נכון ? חחחח צחקתי , אין ספק שהיא למדה להכיר אותי . כזו אני מובכת כמעט מכל דבר ותמיד מתקשה להסתיר זאת ,אפילו מעבר לקו. -מצחיקולית ,תגידי מה יהיה איתך ,עד מתי תחליפי לי צבעים ? והלוווווו בלי העלבויות אל תביני לא נכון ,אני חושבת שזה ממממקסים ,כזה בתולי את כזו ממממ.... -כזו מה ? -כזו ממממ...... -אוףףף איתך ...תגידי כזו מההה ????? -את כזו ״חדשה במשחק ״ חחחח היא צחקה ... טוב נו בוא נודה ,היה לה ניסיון עם נשים יותר מאשר לי . היא צדקה אני באמת ״חדשה במשחק״-חדשה במשחק שבו שחקניות בלבד. שיחקתי עם נשים בשלישיה ,רביעיה ויותר אבל בחדר בו היא ואני לבד ממממ המשחק הזה חדש לי ... אבל אני לומדת מהר ונשים מסוגה ממממתות עלי ... - חדשה חדשה אבל שחקנית ממממעולה .... עפתי על עצמי . -דפנטלי את שחקנית מעולה ...את שחקנית אופי ...רגשנית כזו .... צחקנו .... -אז מה אומרת ? שניפגש בחמישי הבא אצלי ,אצלך או בחדר 214 ? חייכתי... המפגש בבוקר יום חמישי לאחר לילה סוער וגשום במיוחד זרחה שמש חורפית מדהימה . התעוררתי ,קמתי ופתחתי את חלון הבית ,ריח מעורר של אדמה רטובה נכנס אל חלל החדר ומילא אותי בתחושת חיות ורעננות . סמלי משהו חשבתי ,היום אני מתרעננת ומתחדשת בחוויה שמריחה בדיוק כך... חשתי מאושרת . במהירות התקלחתי ,התבשמתי ,זרקתי על עצמי ג׳ינס שחור וסוודר אדום ארזתי תיק ללילה ,שתיתי קקאו עם כפית סוכר ,הצתתי סיגריה (כשמתוחה חוטאת באחת )ויצאתי מחוייכת ונרגשת לעבודה . כל הבוקר התאמצתי להסתיר את ההתרגשות הגדולה אך ללא הצלחה -הפנים נצבעו בסומק קל,חיוכי סמיילי מטופשים נמרחו על פניי ,הייתי מבולבלת מאוד ,לא ממוקדת ,לא חדה כבדרך כלל ,מגומגמת משהו ...השתדלתי שלא לפגוש מכרים שמא בטעות יחשדו בהתנהגותי המוזרה ומיסתורית . כמה שעות אחרי הייתי במכוניתי בדרכי לפגוש את הממממדהימה בחדר 214 .... מוקדש לטופ מודלינג לך שממלאת אותי כבר מספר חודשים באנרגיות ממממעולות ליצירה ועשיה לך שגורמת לי להעיז ,להתנסות ולקפוץ למים העמוקים ולא רק לשחות בהם גם לגלוש בהם מממממ.... לך שגורמת לבטן שלי להתכווץ בכל פעם ששמך או אייקון מטופש ששלחת מופיע על צג הפון שלי... מואה ג׳יין ;)