דלג לתוכן המרכזי

carpe diem

המדריך לגבר הבודד

פורסם ב - 28/03/2012 בשעה 01:24

11
4322
לאור מספר הרב של פניות מגברים בודדים החלטנו לעזור לכל הזאבים הבודדים בחיפוש אחר הטרף זוגי. אי לכך, גיבשנו עבורכם את המדריך השלם לגבר הבודד: 1. רוב הזוגות מחפשים גבר אינטליגנטי אשר מסוגל לעורר תשוקה לא רק במגע אלא גם בשיחה. על כן, הקפד על אופן הניסוח ובעיקר האיות !!! לכן אל תבקש ל"היצתרף" ולא ל"איצתרף" אם כבר להצטרף!!! כלל חשוב נוסף: גוף ראשון בעתיד מתחיל ב-א' לא ב-י'. לכן "אני אעסה את הגוף שלה" או "אני אעשה לה טוב", "אני אגרום לה לגמור" ולא "אני יעסה", "יעשה" או "יגרום"!!! ואחרון אחרון "אסתטי" ולא "אסתתי" ולא "אסטטי"!! 2. גלה צניעות- אל תבטיח שיהיה מושלם ושלא נתחרט, קח בחשבון שגם אם אתה אשף במיטה עדין ישנה האפשרות שלא תהיה כימיה. ככה זה בין בני-אדם. 3. קרא בעיון את הפרופיל- אל תשאל שאלות או תבקש בקשות שהתשובה להן מופיעה בפרופיל. זה רק מוכיח שלא טרחת לקרוא. עשה מאמץ וגלגל את הדף גם מתחת לתמונות- לא לחינם טרחנו לנסח ולהגדיר את עצמנו וציפיותינו. 4. אל תפנה לאישה בלשון יחיד- נרשמנו באתר כזוג וכך גם נישאר. גם אם המוטיבציה שלך היא רק לשכב עם הבחורה, תכבד את בן זוגה ולפחות תתייחס לקיומו בפנייה שלך. במידה ויצרת קשר טלפוני עם הבחורה כבד אותה ואת בן זוגה ואל תציע לפגוש אותה בנפרד! 5. הימנע מבוטות- אל תשאל בשיחת הטלפון לאחר 2 דקות כיצד היא מוצצת ואם היא אוהבת אנאלי. דיבור גס ופנטזיות מותרות, אך כמו בסקס גם בשיחה יש חשיבות רבה למשחק המקדים! 6. ספר על עצמך- נסה להרחיב במידת האפשר בתיאור שלך. רשום כמה מילים על עצמך, על הפנטזיות הניסיון ומדוע החלטת לפנות דווקא אלינו. פנייה בסגנון "בא לך ערב בלתי נשכח" גורמת לנו לשכוח מהר! אם בדברים שנכתבו פגענו או העלבנו אנו מתנצלים הכל נכתב מתוך ניסיון, כוונה טובה ובקריצה של הומור:)