דלג לתוכן המרכזי

אמיר

היי.. זאת ליטל..

פורסם ב - 19/03/2012 בשעה 20:20

4
1146
"שלום, הגעתם למענה הקולי של השפן הנכון, במידה ואינני זמין סביר שאני סתם מסנן אותך או אותך, אנא השאירו הודעה ואחזור כשיצא" "היי, מדברת ליטל, קבלתי את הטלפון שלך ממירב בצירוף המלצה מנצחת,לא יכולתי להישאר אדישה והחלטתי לקחת סיכון.. תחזור אלי. " "היי, זו שוב ליטל.. מה אתה אומר שנצא לשתות משהו? .. אני זמינה לאורך הלילה, תחזור אליי" "היי מה שלומך? רציתי רק לומר שנהנתי אתמול מאוד, הייתי סקפטית תחילה כי אתה יודע איך מירב מגזימה אבל אני חייבת להודות שהצליח לה" "היי שפני.. מרתק, היה מדהים ונפלא אתמול, הדברים שאתה יודע לעשות.. מסתבר שאלו לא היו דברים בעלמא... סוף סוף חילקו אגוזים לשפן שיש לו שיניים, תחזור אלי אני רוצה עוד" "היי זו ליטל... אני בדרך אלייך... תתפשט... מקווה שאתה כבר בלי בגדים" "היי.. אתה בדרך?? הגיע הזמן שתדע כיצד אני יודעת לארח" "אני מאחרת, משהו כמו חצי שעה.. מאחרת לא מבריזה... שלא תתקרר" "שפן? שפן? למה אתה לא עונה.. תחזור אלי.. ליטל" "היי.. זו שוב אני.. למה אתה לא מתקשר?" "שפן? יא חתיכת מז*** נעלמת.. לא מתקשר... אני מחכה לך... אתה יודע איך.. אתה יודע איפה.. " "אז פישלתי.. קורה... זה מה שזה היה בשבילך אה שפן?? תגיד משהו.. " " היי .. זאת ליטל... זוכר?? יופי... ביי !! "