דלג לתוכן המרכזי

pokoloko

ואז הגיע הנמר-סיפור המשך

פורסם ב - 25/08/2018 בשעה 22:25

4
832
בנשימה חטופה משחררת עוד פנטזיה.. שיהיה שבוע טוב. ורטוב.... פתאום נשמעת דפיקה בדלת. אנחנו מסתכלים אחד על השני. אתה מלטף לי את הראש מתכופף מנשק ומחייך בעיניים טובות. עם איבר ענק וזקור אתה מוצא דרכך לכיוון הדלת. דפיקות הלב שלי נשמעות עד הכרמל.... סומכת עליך. האדרנלין במקום דם בעורקיי. אתה פותח את הדלת ונכנס גבר מרשים עם בקבוק יין וחיוך ענק. דפיקות ליבי מהדהדות באוזניי ... הוא מעט יותר גבוה ממך. שחום. שרירי אבל לא עצום. טי שירט לבנה וגינס בהיר. מסתכל עלי. אני עדיין על הברכיים עם פה פעור ורטוב.  ובלי להסס ניגש מתכופף ומנשק. אני נותנת את כולי. הוא מנשק אלוהי אני מנסה לשלוח יד לגעת בו אבל היידים שלי כבדות. כמו גיישה יושבת על הרצפה משחררת טיפות אחרונות של גבולות ומחסומים לאויר החדר. אפס התנגדות. אתם עומדים אחד מול השני. אתה מפשיט אותו לאט וברצינות. אני רואה איך מדד החשק אצלך טס ועולה לגבהים חדשים. מוריד לו את החולצה והג'ינס וכשהבוקסר יורד האיבר שלו קופץ קדימה מתנגש בשלך. אני מפסיקה לנשום זה כמעט כמו לראות הר געש מבפנים המגע ביניכם מוכר. אתם יודעים אחד את השני. לרגע אני בלתי נראית . הופכת לחוויה. לתחושה. לאויר לנשימה. הוא דוחף אותך בכוח אל המיטה ופונה אלי אני נזכרת לנשום הזין שלו מעלי מגורה ומלא אני משתחלת לו בין הרגלים ומפתיעה עם לשון שובבה ומלאת תאווה בחור של התחת. רואה איך הביצים שלו עולות בהפתעה ואני ממשיכה ומלאה אותם ברוק רטוב וחם. נהנת מהטעם. מלקקת שואבת מוצצת .אחחח. אוהבת את זה. בזוית העין רואה איך אתה נוגע בעצמך. לא יכול לחכות . העיניים שלך עוברות ממני אליו באהבה גדולה ותשוקה ענקית. אתה נהנה לראות אותי מוצצת לו. אני בעיניים פקוחות ונעוצות בך מכירה לך תודה. אתה מסמן לי לבוא. אני שמחה. עומדת מעליך החבר שלך מוריד לי את שאריות הבגדים. הגענו לגן עדן. כולנו ערומים. אני מטפסת אליך על המיטה רגל אחרי רגל ברך לצד ירך שלך. גוהרת מעליך. רוצה אותך ורק אותך. תוך כדי נשיקה אני מרגישה מאחור את החבר שלך משחק עם הזין שלו במעלה הכוס שלי. אני רטובה ברמות של נהר. דולפת עליך זהו. זה השלב שאני מתחילה בנסיקה. חייבת שמשהו יהיה בתוכי. אצבע לשון זין או פטמה. מוטרפת מחשק רוצה את שניכם . הוא חודר אלי מאחור. יש לו זין גדול אבל אני מחכה לשלך.... משתפשפת עליך בכוח. הוא בתוכי ואתה מענג לי את הדגדגן ברמות שלא יאומנו. הוא מרגיש את הזין שלך מבחוץ לוחץ ומצר אותי. מצופף אותו בתוכי. הוא אוהב אותך. אני גומרת בחוזקה. נרעדת רוטטת. מיצי החשק שלי ממלאים אותך. מתפרקת. הוא עוצר. מרגיש שמתקרב לשיא ויוצא. אני נזרקת על הגב לידך. אתה מתרומם ומכניס את הזין שלו. עם הטעם שלי לתוך הפה. אני מתעשתת וממהרת לתוך המשולש . מוצצת לך. אלוהים. הזין שלך כל כך גדול ששתי ידים ופה לא מקיפות את כולו. אני גומרת שוב. רק מהמחשבה על הדבר הבא. אני אוהבת את הגוף שלך. זעה מנצנצת על מסות שריר. הכוח שלך. העוצמה. עורק הצוואר הבולט. מחכה לך.