michamital
זוגות או בודדים
פורסם ב - 23/01/2016 בשעה 10:59
4
1416
את בעלי הכרתי במסיבה שמארגניה קיוו שתהפוך למסיבת חילופיי זוגות באופן טבעי. הגעתי למסיבה עם חבר
בו הייתי מאוהבת בטירוף. הוא הוזמן למסיבה ונתבקש להביא גם אותי...... לקח לי זמן להבין את טיב המסיבה
המארחים דאגו שרוב הנוכחים יהיו מסטולים ושמחים.
החבר האהוב שלי שכח אותי לחלוטין ...וכשראיתי אותו עסוק היה בריקוד רומנטי עם אחת האורחות, בחור צעיר
ונאה פנה אליי ושאל מדוע אינני רוקדת ושכנע אותי להצטרף אליו, ברחבת הריקודים ...הציע לי כדור שלדבריו
יגרום לי ליהנות מהמסיבה שכן המטרה היא לחרמן את כולם ולהפוך את הערב לאורגיה. הייתי מאד מופתעת
שחברי לא אמר לי מילה בנושא ,ונפגעתי מאד שהשאיר אותי לנפשי בין אנשים שלא הכרתי.
מדי פעם ניגשו אליי זוגות וגברים אשר ראו שאינני מתנהגת כרוב הקהל אינני משוחחת עם איש אינני רוקדת
ועיניי התמלאו דמעות.
בעלת הבית ניסתה לכנס את האורחים לסלון הבית ולשתף אותם במשחקים ארוטיים. חלק מהנשים היו ללא
חולצות ואחרות חשופות חזה. אני עמדתי בחוץ בפינה כדי לט להראות אך הייתי סקרנית לראות את אשר יתרחש. לאחר דקות ראיתי את המארחת כשעליה תחתונים בלבד מתנשקת עם חברי הנאמן. בחורה צעירה ויפה
הצטרפה אליהם והתחילה להוריד את בגדיו של "אהובי" שלושתם פרשו לאחד החדרים. שאר האורחים התערבבו ביניהם ומימשו פנטזיות שונות. ישבתי בפינה נסתרת בחצר הבית ולא הצלחתי לעצור את הבכי שהתפרץ . רציתי לברוח אך הגעתי ברכב יחד עם החבר ולא היה לי מושג היכן אנחנו בדיור וכיצד אני נוסעת לביתי.. שמתי לב שמלבדי היו בחצר שתי נשים צעירות אשר הופתעו כנראה גם הן.......אחת מהן דרשה מבן איבד את ראדו בגללזוגה להסיע אותה הביתה וצרחה שבכוונתה להזעיק את המשטרה......
לפתע הבחנתי בגבר בוגר נאה שמבטו שידר רוגע. הוא פנה אליי ושאל מדוע אני סובלת= ובוכה. מבטו
גרם לי להירגע לרגע והסברתי לו שהגעתי עם חברי , שאתו אני מתגוררת כשנתיים מבלי שידעתי את אופייה של המסיבה סיפרתי שמרגע שנכנסנו למסיבה חברי מפלרטט עם נשים אחרות וכי לדעתי ברגעים אלה הוא
שוכב ע בעלת הבית ועם אישה נוספת. חיוך עלה על שפתיו., הוא הציע לי להסיע אותי הביתה באם אני בטוחה
שזה מה שאני רוצה. בין המילים הוא אמר שבעלת הבית היא רעייתו וכי יש ביניהם הבנה שכל אחד מהם יכול
להנות מסקס עם אנשים שונים ובלבד שזה יהיה גלוי ביניהם. הוא הוסיף שלאחרונה רעייתו שכחה את ההסכמות ביניהם והיא פשוט משתוללת ללא גבולות וכי לדעתו היא תגמור בריקנות ושנאה
עצמית.
שאלתי מדוע הסכים שאשתו תשכב עם אחרים. הוא התבונן בי במבט שגרם לי להרגיש רעד בגופי והשיב:
זה לא הזמן ולא המקום להשיב לשאלתך. אך במידה ותרצי לשמוע אותי בואי נשתה קפה באחד הימים
ואסביר לך מדוע. להיום את צריכה להרגע ולהבין ש החבר שלך נהג על פי משיכה טבעית וכי זו לא
הפעם הראשונה שהוא איבד את ראשו בגלל אשתו שלו. הציע לי לנסות להבין שהכעס מזיק.
במילים אלה אחז בראשי נשק לי על המצח, השאיר לי מספר טלפון כדי שאתקשר אם ארצה לשמוע את דבריו.
הרגשתי רגשות עזים בקושי רב עמדתי על רגליי ,הייתי כולי רטובה וחסרת נשימה
.