דלג לתוכן המרכזי

המשוגעים

הפעם הראשונה שלך

פורסם ב - 24/01/2016 בשעה 01:39

0
539
כבר פנית אלי מספר פעמים, פעם רצית יותר פעם פחות ופעם ממש רצית, ניסינו לקבוע כמה פעמים אבל תמיד נבהלת ברגע האחרון. עד שבסוף... קיבלת אומץ וקבעת, שכרת לנו את הצימר המפנק ביותר, הגעתי אליך ואת כבר בתוך הג'קוזי מתענגת לך, הגעתי אליך והתחלתי לעסות לך את הכתפיים, הורדת את הראש בהנאה והתחלת להתמסר, הבטחתי שלא אגע בשום מקום של תסכימי, לא ואנסה להפשיט ולא אחדור אלא אם תבקשי. הצעת לעבור למיטה, יצאת מהמים התנגבת ועברת למיטה, היה לך את הגוף המושלם ביותר שיכולתי לבקש, נשכבת עם חזיית מהממת ותחתון חוטיני אדום, מרחתי אותך בשמן והתחלתי ברגלים, מכפות הרגלים ועד האגן, לאחר מכן ביקש ממני לעלות, עליתי דרך הטוסיק ישר לגב התחתון, עיסיתי אותך שם ועד תחילת הטוסיק הזזת את האגן במקביל למגע שלי הרגשתי את המבט שלך משתנה ונהנה מכל רגע, עליתי למעלה לכתפיים ולצוואר שימנתי אותך יותר והמגע היה רך ונעים. ביקשת שאפתח לך את החזייה כדי שיהיה נוח יותר וזה מה שעשיתי, המשכתי לעסות את הגב ועד לטוסיק כאשר החזייה כבר לא מפריעה. ביקשת אם את יכולה להסתובב, וכמובן שהסכמתי, הסתובבת החזייה הייתה מונחת לך על השדיים המהממים שלך, הגעתי מאחוריך ועיסיתי לך את השכמות ואז בלי לשאול הרבה הסרת את החזייה מעליך הגעתי לצידך ושפכתי שמן על החזה המהמם שלך והתחלתי לעסות אותם במקביל הרגשתי את היד שלך נוגעת בי ומרגישה איך הזין שלי גדל ביקשת שאתפשט וזה מה שעשיתי, הסתובבת אלי והתחלת למצוץ לי פתחת את הרגליים והזזת את התחתון מבקשת שאגע לך בכוס הרטוב שלך, הורדתי את היד שלי והרגשתי כמה את רטובה האצבע נכנסה פנימה מעצמה ושמעתי אותך נאנקת וממשיכה למצוץ, מצצת בתאווה מטורפת, עינגתי אותך עם האצבעות עד שגמרת, השפרצת על המיטה בטירוף, הזין שלי כבר התפוצץ וביקשת שאגמור לך על השדיים, התקרבתי אליהם ועשית לי עד שהתפוצצתי על השדיים שלך, חייכת חיוך ערמומי נישקת אותי והלכת למקלחת, התקלחתי אחריך ,ישבנו ושתינו קפה ורק חשבתי כמה מטורף שזה היה. מצפה כבר לפגישה הבאה