לחוות אישה
מסיבה אינטימית
פורסם ב - 22/01/2016 בשעה 16:13
0
728
בשבת בערב הילדים צנחו מוקדם יחסית, החלטנו לעבוד על הזוגיות שלנו היא קראה ספר ואני ישבתי על הלפטופ מחפש לי סדרה מעניינת, בשלב מסוים קיפצצה לי האצבע כתוצאה מטעות אנוש על תמונה של בחורה מתנדנדת בבגד ים, האישה הזיזה את ראשה ובחנה אותי בעיון, רוצה לראות את זה שאלה, לא אכפת לי עניתי, היא אמרה שאם לא אכפת לי אז לא משנה, שאלתי מה לא משנה, שלא אכפת לי ענתה... אחרי כמה דקות הרגשתי שהשיחה לא מתקדמת לשום מקום, שתקתי וצפיתי בסרט בעיין אחת ובשנייה בחנתי את התגובות שלה.
הסרט כלל שלושה גברים ובחורה אחת, הגברים עשו בגופה ככל העולה על רוחם אבל לא בצורה משפילה, היה נראה שיש זרימה טובה (הבמאי כנראה עשה עבודה טובה), סרט מחרמן לאללה..
תוך כדי צפייה היא שאלה, הייתה פעם באורגיה??
היא שאלה.. זאת... ותסלחו לי מראש הנשים כאן שאלה מכשילה, משהו בסגנון "אתה חושב שהשמנתי?" והנשואים כאן יודעים להעיד עד כמה השאלה הזאת בעיתית בעליל..
עכשיו יש דילמה, אם תענה "לא" סימן שאתה איש רדוד בשולי החברה, שלא הוזמן לשום מקום סקסי באמת, לעומת זאת אם תענה "כן" אתה צפוי לחקירות מהסוג שבג"ץ אסר על השב"כ לעשות, (ואני לא מתכוון על המחתרת היהודית)..
כנשוי מיליון שנה בערך למדתי ללכת בין הטיפות, לכן עניתי, "לא הייתי, אבל מכיר מלא חברים שהיו.."
(נכון בנות לא עניתי על השאלה אבל תפסיקו להיתפס לזוטות, זה לא עיקר הסיפור)...החלטתי לשנות גישה לעבור מהגנה להתקפה, ואם הייתי הולך לאורגיה היית באה איתי? איחס, הודיעה מה את חושב שאני? מה פתאום שאלך לאורגיה אם לא הזמינו אותי?!
השבוע שלאחר מכן התחלק לעשרים אחוז עבודה ושמונים אחוז חיפוש וקריאה על מסיבות פרטיות,
סיפרתי לה על מה שקראתי והיא הייתה בהלם אמרה שזאת הייתה סתם פנטזיה של שבת בערב ואין לה שום כוונה לממש אותה ושאני יוריד כביסה מהחבל כי עוד מעט מתחיל גשם.
דברתי עם המאהבת (שזה סיפור בפני עצמו) ספרתי לה על הפנטזיה שלי והיא אמרה ואיי שלומי יכול להיות מטריף ודמיינו ביחד סיטואציות מחרמנים תוך כדי סקס מטורף בצימר..אז אני פה כדי לשאול מי מוכן להזמין אותנו למסיבה לא גדולה, משהו לזוג מתחיל שמוכן (לפחות בתיאוריה) לחוות הכל??
אגב, הבת זוג שלא התעקשה לשאול מה נהוג להביא למסיבה כזאת... היא יודעת להכין אחלה טורט לימון....