חבריםטובים ונשואים
כמו אנקונדה המתפתל, הוא בתוכך
פורסם ב - 22/01/2016 בשעה 16:01
2
678
לחשת לאוזני רק אותך אני אוהבת...
שוכב על המיטה הקרה, ערום כביום היוולדי...מתרגש מאוד, מביט בכם...משחרר אותך, את משחררת אותי.
אתם עומדים באמצע החדר מתקרבים, אוחזים ידיים, השפתיים נצמדו, הלשונות מתערבבים אחת בשנייה, גופך הנערי משהו אל מול גופו הבוגר, זקפתו הזכרית אל מול נקביותך המוסתרת לא משאירה מקום לספק...
כמותו אהבתי את המבט שבעינייך כשהבטת בו ובתורו הוא אוסף אותך אליו, מנשק בסערה, מניף אותך כאילו היית שלו...הוא לא טועה, את מדהימה, צחורה, מושלמת.
הוא משכיב אותך על המיטה משתהה לרגע, מביט בך, כאילו לא מאמין שזה אכן קורה לו, לוקח רגע של הודיה לעולם ולגורל שחיבר אתכם...רגע אחרי הוא כבר במלוא עוצמתו, מוצץ את פטמותייך, מלטף את פנייך, את כל כולך...
אתה האיש שלי, אתה האהוב שלי את לוחשת לי, מביטה בי בזמן שהוא יורד לך, ופנייך מלאות אהבה אלי כמותה לא חשתי כבר שנים רבות...את מפושקת...הוא חוזר ועולה לכיוון פנייך המקרינות עונג רב, את מביטה בו ושוב הרגע קופא, אתם כבר בנשיקה לוהטת, תוך כדי שהוא מנתק את עצמו מהאישה שמחכה לו בבית, הוא מנתק אותך ממני ואז חודר אליך...לאט, ברכות ובעדינות שטורפת לך את כל החושים והתחושות, הריגושים והקולות, כמו אנקונדה המתפתל, הוא בתוכך, עושה כבשלו...
לרגעים נדמה שאין שום כוח בעולם שיכול או רוצה להפסיק את הגבר הסוער, עדין, החזק והכובש הזה מלהפסיק את העונג העצום הזה המתרחש לנגד עיניי.
מאמי שלי...שוב פונה אלי, כמבקשת את אישורי...טוב לי כל כך...את ספק גונחת, ספק לוחשת ואנחנו נדבקים לנשיקה לוהטת, רטובה, איטית. האיש שמענג אותך מתחבר לנשיקה שלנו ושלושה לשונות מתחברים, העונג רב, תחושת האהבה עוטפת, המחשבות בראש מתרוצצות כלא מוצאות מנוח.
העונג נמשך, אתם מחליפים תנוחות עולים, יורדים, מחליקים, מתחלפים, מזיעים, מזדיינים, גונחים, את שורטת, הוא בועל, לוחשים אחד לשנייה כמה זה מדהים...לרגעים נדמה שלא דיי לכם במגע ההדדי, בעונג המדהים, בחיבור שלכם המרתק, המטלטל העמוק.
אי שם בחלל של ריגוש עצום וחיבורים אינסופיים אתם מתקרבים לשיא, הדופק עולה, התנועות מהירות יותר, אתם צמודים כעת בכוח ועוצמות על.
מסדירים את הנשימה...מקלחת זריזה ומתקפלים...נפרדים בחיבוק ונשיקה קלה מבטחים ש"...עד למפגש הבא..."
הדרך הביתה עוברת בתחושה של רכות עוטפת, את ואני משוחחים, משתפים בתחושות, אני נוהג, משייט והדרך מתפתלת כמו אנקונדה ענקית, את מנשקת אותי, לוחשת לי...רק אותך אני אוהבת...אני מרגיש, אני יודע.