דלג לתוכן המרכזי

אסף

יחס של זוגות לגבר בודד

פורסם ב - 15/01/2016 בשעה 12:20

16
2913
שלום לכולם יש איזה מין תזה כזאת של התנהגות מסויימת ממספר זוגות בכללי בעולם הסווינגרס כלפי גברים שמציעים עצמם בלי בנות זוג וכנראה שהם צריכים לעבור קורס ביחסי אנוש בדחיפות!!!! אז ככה, זה שנמצאים באתר כמות של גברים שמציעים עצמם בלי בנות זוג זה לא הופך אותם לפחות טובים ואותכם ליותר.. מה לעזאזל הדרישה הזאת "תשלח תמונה עם פנים ברורות " בעוד שאתם לא שולחים אפי' תמונה של חצי גוף מה זה החוסר שוויון הזה או לחילופין לזלזל במידע על זמן ומיקום הפגישה "נעדכן אותך כבר מתי לצאת מהבית " הרי אם הייתם נפגשים עם זוג הכל מתוכנן מראש כמו שצריך זמן מיקום וכו' אז למה בגלל שהוא בא לבד צריך להפגין יחס של חוסר רצינות ואני לא מדבר על כאלה שקובעים ומבריזים או לא עונים לטלפון וכן יש להם פרופיל מוודא מה הקטע לא הבנתי אפשר לומר יפה שלא מתאים וכל אחד ילך לדרכו... אני מבין שהזלזול הזה נובע מעודף הגברים הבודדים באתר והחוסר סלקציה שהטבע ברא ברצות האיש את האישה והמחיר שהוא מוכן לשלם על זה אבל הטבע גם ברא אותנו אנושים וצריך לדעת מינימום של כבוד כלפי כל בנאדם באשר הוא .. אני לא מכליל את כולם להיפך רוב הזוגות כאן באתר שדברנו או שחווינו חוויות משותפות הם מקסימים אבל יש גם את האלה שצריכים ללמוד מה זה יחס. וכן גם אם בתיבת הודעות הפרטיות מחכה לכם 250 הודעות מגברים בודדים עדיין כל אחד ראוי לכבוד ..אלו הם כללי המשחק.. בהצלחה לכולם