דלג לתוכן המרכזי

רונה

מסיבמ גאנג באנג הראשונה שלי, הו מלכי

פורסם ב - 02/04/2012 בשעה 13:33

8
8835
מסיבת גאנג באנג הראשונה שלי, הו מלכי הו מלכי (בדיחה פרטית), יום שישי אחה"צ מוזמנת ספונטאנית למסיבה: 5 גברים + 3 זוגות + רונה? אני לא במיטבי, קודם כל היה לי סקס סוער בחמישי בלילה ואני דיי מסופקת, דבר שני אני צריכה לקבל מחזור בכל רגע, ואם זה לא מספיק אצטרך למצוא סידור לילד... כמעט ופסלתי את האופציה הזו. שיתפתי אותו בהתלבטות שלי הוא לא לחץ אמר שמבין אבל מאוד רוצה לראות אותי שם לא חייבת להשתתף. נראה לו שאני אבוא ולא אשתתף? מלכי קיבל את פניי, רצה נשיקה אך לא רציתי שימחק לי האודם נאלץ להסתפק בחיבוק. בדירה נעימה היו גם: המארח בן 40 וחברתו בת 21. ישבו בסלון 4 גברים צעירים 2 זוגות אמורים להגיע. צוחקים שותים מעשנים, אווירה כיפית עם קצת מתח באוויר. זוג אחד מגיע ומחליט לפרוש מפריע העשן. טוב זה משאיר יותר גברים בשבילי. זוג נוסף מגיע והם ישר זורמים לחדר בלי הרבה גינונים. מלכי מקבל שיחה ונעלם, מצטער הייתי חייב ללכת פרצו לאוטו וגנבו מפתחות. אל תדאג אני בטוחה שהחברים שלו ידאגו לי. צדקתי. התחלתי עם בר, הצעיר שבחבורה, מתוק ושרמנטי, התלונן שהידיים שלו קרות והצעתי לחמם לו אותם. שמתי את היד הקפואה שלו בין הירכיים שלי. הוא אמר שהוא בדילמה לא יודע אם להמשיך לכוון המגף המזמין או לכיוון החצאית הקצרצרה שלי. ציינתי שיש לו 2 ידיים. התמזמזנו בסלון והחברה הרימו אותי לחדר הם לא מיהרו להפשיט אותי אבל התחככו בי, התחיל טירוף החושים. אתם לא מבינים מה היה שם. המון זוגות ידיים גבריות מלטפות את גופי. אחד מעסה לי את השכמות, אחר פורם לי קשרים בשיער, אחד מענג אותי עם לשונו, אחר מתעסק לי בשדיים, אחד מנשק אותי ואחר לוחש לי באוזן. (סורי, בשלב הזה עדיין לא זכרתי שמות) אני באקסטאזה. לא מאמינה איך הפנטזיה מתגשמת לה, שוכחת מהכול. מענגים ליידי גם את הבחורה השנייה ואני רואה אותה נהנית גם. איזה כיף לנו. יש! מלכי חזר. אני והבחורה מתלבשות עליו ומוצצות לו ביחד. וכך בלי לשים לב אני מוצאת את עצמי מתנשקת עם הבחורה הטעימה הזו. מה קורה לי? אני לא סטרייטית? הגברים חדרו אליי בתורות, כולם עם קונדום, יש חוקים וצריך לעמוד בהם, מי שלא, יורד לספסל. הייתי בשליטה למרות שרציתי לאבד אותה. כבר לא ידעתי איך להגיב לצרוח מרוב עונג, לצחוק מרוב הנאה, או לבכות מרוב אושר. כמה שצרחתי שם, הביאו אותי לשיאים שלא חלמתי עליהם. והבחורים הצעירים כולם חמודים, נאים, חלקים, בעלי שמחת חיים וחוש הומור. לא היה קשה למצוא בהם מה לאהוב. ואני כל כך רגישה לריחות. איך זה שאף גבר לא מזיע? כולם מריחים נקי ורק אני מזיעה.המארח לא משתתף וגם לא הבחורה שלו מחזיקה אותו קצר. הזוג האחרון הולך ורק אני נשארת עם 5 גברברים חתיכים (מה הם מוצאים בי אני בת 40 וגם לא ממש מלכת היופי). עבודת צוות מופלאה אני רוכבת על אחד מהם והראש שלו באוויר. בא חבר ומחזיק לו את הראש..., אחד קשה לו לתפקד בקבוצה למרות שהוא משתדל. אני שמה לב ומעיפה את כולם מהחדר ונשארת איתו לבד. מרגיעה אותו אומרת שלא חייב ושאני לא אספר, אבל האינטימיות עושה לו את זה והוא גומר כמו גדול. אחד עם האיבר הגדול בחבורה מרשה לעצמו לדבר אליי מלוכלך. את אוהבת זין גדול??? אומרת לו בטח, מתה על זין גדול. אבל איפה הוא רואה פה זין גדול? כולם צוחקים. מרוצים. הולכת להתקלח ביחד עם מלכי, מלכי שלי יורד לי במקלחת והחברה שומעים אותנו מתענגים. אומרת למלכי בטח תריצו עליי צחוקים אחרי שאני אלך אבל לא אכפת לי. חוזרת למיטה עם כולם. הם מפליקים אחד לשני ומתעצבנים אחד על השני. אני מבסוטית, לא משעמם איתם לרגע. אחד שם פיאה בלונדינית... שוב צחוקים. אני אקטיבית, נהנית לפנק אותם, יניב חודר אלי שוב, מסתכלת לו בעיניים אבל שולחת ידיים לפה של בר ולאיבר של דבי. מסיטה את העיניים לנני אבל יניב אומר שלא תעיזי להוריד את העיניים שלך ממני. ואני מקשיבה לו. מלכי מגיע ונותן לו הוראות, תרים את הרגלים שלה על החזה שלך. ואז נפלט ליניב במקום הו, רונה , הו מלכי. הופך להיות הבדיחה התורנית של החברה ואני שוב לא יודעת אם לצרוח או לצחוק. מקנחת באינטימיות עם מלכי שלי, הוא רוצה להרגיש אותי גומרת עליו, אני לא שולטת בזה. אבל הוא יודע טוב מאוד מה לעשות ואני מצליחה להשפריץ עליו. ממשיכים להזדיין הו, מלכי ומלכי עונה לי רונה, אני אוהב אותך! והפעם אנחנו גומרים ביחד. טוב אז מאז מרוח לי חיוך על הפנים ואנשים שואלים אותי מה פשר החיוך. מה בדיוק אני אמורה להגיד להם? הו, מלכי?