דלג לתוכן המרכזי

חן

תובנות אחרי שעות ספורות....

פורסם ב - 01/04/2012 בשעה 02:55

3
1325
אני פחות מיממה באתר, וכבר הספקתי להיות די מופתעת...... גברים יקרים: כמו רוב הנשים, אין לי שום התנגדות לדבר שבין רגליכם - כשהוא מחובר לגבר שהוא לטעמי. לעומת זאת, כשאני נאלצת לצפות בזרג בקלוס-אפ בתמונה אינני חשה דבר חוץ מגיחוך כלפי שולח התמונה. לא, זה לא מדליק אותי. כשהגבתי לאחד המחזרים שאינני מתרשמת, תגובתו הייתה, וזה ציטוט: "23 ס"מ לא הרשים אותך?"ֿ כל זה לכשעצמו לא מפתיע, אני לא מצפה שכל אחד שינסה את מזלו יתנהג יפה. מה שכן מפתיע זה האחוז העצום של גברים פה שחושבים שלהתפאר בזרג בזווית צילום "מחמיאה" זה דבר טוב. אני חושבת שמתוך כעשרה גברים שפנו אלי בשעות הראשונות שלי כאן, אולי אחד מהם לא טרח לתת תמונת זין (כן, יש לו תמונות אחרות). גברים יקרים - אתם רוצים לנחש עם מי מכם אני עדיין משוחחת? אם אתם ממש רוצים להציג את איברכם, לפחות תציגו גם את מה שמסביבו. גם את הגוף בתמונה יותר כוללת, ויותר חשוב - מי אתם יותר חשוב לי מלראות את צלקת הברית מילה שלכם. אני גם מתפלאת שהמצב אצל לא מעט מהזוגות לא שונה בהרבה - זרגים בקלוס-אפ חוגגים גם בפרופילים האלה. מדוע הצד הנשי שם לא דואג להסביר שזה לא ממש עושה את זה לרוב הנשים? או שבעצם - אין שם צד נשי? מה אגיד לכם..... קטעים..... :)