גוף בגוף
מפושקת
פורסם ב - 24/07/2017 בשעה 20:23
8
1456
אני שוכבת במיטה עירומה על הגב בעיניים קשורות. רגליים וידיים מפושקות לצדדים. מחכה לך. כל מילימטר בגוף משתוקק אליך. לחוש אותך צמוד אלי. לחוש אותך עור אל עור. שומעת אותך נכנס ופוסע לכיוון החדר.
עכשיו כנראה אתה עומד מעלי בוחן אותי. אסור לי לזוז. מצטמררת מהתרגשות עונג פחד.
אתה מעביר יד מלטפת על הפנים שלי הלחיים.... אני יודעת מה היד הזו יכולה לעשות לי. מרגישה רטיבות ופעימות מתגברות בדגדגן.
סטירה חזקה על הלחי. למרות שידעתי הפתעת אותי. הכוס שלי מגיב בנזילה. אני מתנשמת.
אחרי הסטירה המטלטלת אתה רוכן אלי ומוצץ לי את השפתיים. הלשון שלך חודרת לי לפה. העוצמה של הנשיקה הזו מכניעה אותי והגוף שלי נהיה רפוי.
אתה יוצא מהחדר. ואני שרועה על המיטה עם הריגוש שהותרת בי.
שומעת אותך חוזר.
אני מבקשת להוריד את כיסוי העיניים. אתה לא עונה לי. אתה בחדר אך לא חשה בנוכחות שלך. איפה אתה. זקוקה למגע שלך שימקם אותי שיקרקע אותי.
אני מרגישה חשופה למבט שלך.
תחושה מרגשת. מתנשמת ומזהה פחד. הריגוש שעובר בי כרגע הוא פחד מפני הצפוי לי בשעתיים הקרובות.
אתה מושך אותי עם הראש מעבר למיטה. תלוי כלפי מטה. אוחז לי ברגל מפשק אותה למקסימום, משחיל חבל, וקושר אותי למיטה. ועוד רגל ושתי ידיים.
אני לוחשת את שמך.
ובתגובה עוד סטירה מטלטלת אותי. אתה דוחף לי מחסום דנטלי לפה שמשאיר אותו פתוח לרווחה.
אני מבינה שתיכף אקבל את הזין שלך במעמקי גרוני. המחשבה הזו מגרה אותי שוב ורטיבות חמה נוזלת על ירכי.
מרגישה אותך מתמקם בעמידה מעל ראשי.
הפה שלי פעור בכח מתחתיך.
כששומעת את שריקת השוט זה כבר מאוחר מכדי להתכונן.
5 הצלפות על כל ירך. כל הצלפה קרובה יותר לדגדגן מקודמתה.
הדיוק שלך מחרמן אותי. הירכיים לוהטות ושורפות. הדגדגן נפוח מריגוש מפחד ומהשתוקקות.
לפתע מגע היד שלך על הדגדגן ובפתח הכוס. לאחר ההצלפות המגע שלך מהמם אותי. אני מרגישה גל של הכרת תודה אליך. וצורך עז להיות שייכת. לך.
לא נותר לי אלא להרפות ולספוג את העוצמה שלך.
שתי אצבעות חודרות אלי בכח. ומזיינות אותי עד להשפרצה.
רק אז אתה מכוון את הזין היפה שלך לתוך הפה שלי. אני רוצה ללקק ולטעום אבל הפה שלי נעול בפתיחה ענקית. ואתה חודר לאט לכיוון הגרון.
[המשך יבוא...אולי...]