דלג לתוכן המרכזי

Try to Take Over The World

Highway To Hell

פורסם ב - 25/07/2017 בשעה 02:34

14
2124
"אז תעשה הפסקה רגע עם העבודה, בוא לפרק לי את הצורה, ותחזור..." ככה התחיל הערב שלי. משפט קטן שכמו נלקח מאיזו הפקת פורנו זולה בשקל וחצי, אבל מהפה שלה נשמע כמו שייקספיר. כבר שבועיים שאני עובד על איזו פרזנטציה סופר-חשובה למשקיעים פוטנציאליים בחברה, חצי מהזמן אני מבזבז על נסיונות כושלים להמציא את הגלגל מחדש, וכל פעם שאני מגיע לאיזו פריצת דרך – היא נכנסת לי באמצע עם איזה משפט פיתוי סוג ז', כזה או אחר – ובום, אני שוכח איך קוראים לי. **** פה ג'ורה נהיה לה, לזאתי, מאז שקיימנו את השיחה על "זה". העולם פתאום נחלק ל-2: התקופה שלפני והתקופה שאח"כ. מיותר לציין איזו תקופה אני מעדיף... די ברור שיותר כיף להזדיין כל ערב בתחושה של "סוף העולם מגיע, ואנחנו הולכים להזדיין כל הדרך לגיהנום. עם AC/DC ברקע..." – אבל אני רוצה יותר מזה. רגע, חוזר בי – אני צריך יותר מזה. בזווית העין, מבעד לעשן, ראיתי אותה נכנסת הביתה ופונה לחדר השינה שלנו. עקבתי אחריה במבט. מעריץ את הקימורים המדהימים האלה שנקראים אישה. האישה שלי. פאק! היא לובשת את השמלה ההיא. והיא בלי ה... שיט! שיט! שיט! למה לעזאזל אני עדיין מול המסך המהבהב המזדיין הזה? שיחכו החארות בחליפות, אני הולך לפרק לה את הצורה – ולחזור לעבוד. *** "אז אתה עדיין רוצה לזיין נשים אחרות?".... אלוהים אדירים! אני לא מאמין שהיא הרגע שאלה אותי את זה. אנחנו אחרי סשן של איזה שעתיים של סקס מטורף, נוטפים נוזלי גוף מכל הסוגים, המיטה ספוגה לחלוטין, והמזגן הדפוק לא מצליח לצנן את הגוף שלה, שמזיע מהמאמץ וגורם לירכיים שלה, באור הצהוב, להראות כמו ציור בצבעי שמן. יד אחת שלה מתחת לעורף, והיד השניה על הזין שלי, נוגעת לא נוגעת בעטרה עם האצבע. שדיים גדולים ותפוחים, פטמות זקורות ואדומות, מזכרת משיניים שנשכו. אני שותק. מביט בה ארוכות, מנסה לנחש מה היא יודעת ומה לא. מנסה להכנס לראש של האישה שחשבתי שאני מכיר, אבל מצליחה להפתיע אותי בכל לילה מחדש. היה לנו הסכם לא כתוב, אני אומר לעצמי, ספק מנסה לשכנע אותה במבט, ספק מנסה להצדיק את עצמי. היה לנו הסכם לא כתוב שבו אנחנו לא מדברים על זה. כי היא ביקשה שלא נדבר על זה – אז מה היא רוצה ממני עכשיו? *** נרדמה. שוכבת דוממת, במיטה ספוגת המיצים שלנו. אני קם, לובש את הג'ינס ומדליק סיגריה במרפסת. מביט בנוף על ההר שמלווה את חיי, שזורק צל חשוך על החיים השניים שלי, נותן לרוח לצנן את החזה החשוף, מעיף מבט אל עבר המחשב שמונח לו על השולחן. שיחכו למחר החליפות, חושב לעצמי – ומביט בהבהוב הקטן והירוק שבפינת המסך. הודעה חדשה. ממנה. לוקח עוד שאיפה של עשן – ומקליק על ההבהוב. משתיק אותו ומביט במסך בציפייה: "היי סקסי! היה ממש כיף... אני עדיין רוטטת, חחחח. גם בעלי אמר שהיה אחלה. מתי אתה שוב "עובד" במרכז...?" *** "כן", אני לוחש לה באוזן, כשהיא כבר ישנה ממזמן, מקשיב לקצב נשימותיה, שחזרו להיות סדירים שוב . "יש לי עוד רשימה של פנטזיות שאני צריך להגשים לפני שאני מת והולך היישר לגיהנום של "הקומדיה האלוהית" לפי דנטה. וכן, אני עדיין רוצה לזיין נשים אחרות. אבל רק איתך אני רוצה לעשות אהבה..."