דלג לתוכן המרכזי

Try to Take Over The World

מפושקת - הצד שלו

פורסם ב - 25/07/2017 בשעה 22:58

8
1274
מתיישב לרגע על הכורסא בצד, בשקט מופתי, כדי לא להפריע - ומביט בהם. רעש השוט המצליף, חותך באויר ובבשר הירכיים, עדיין מהדהד בחדר. או שאולי רק בראשי. היא שרועה שם על מיטה. כיסוי העיניים השחור מכסה את פניה, קשורה ואזוקה לרגלי המיטה. פשוטת איברים ופעורת נקבים. רטובה כולה. מחכה לו בציפיה, שייכנס אליה. עמוק. שיחדור לתוכה, שימלא אותה, את כולה. שימלא אותה מבפנים ומבחוץ. כבר שנים שהיא מרגישה מרוקנת. אני יודע את זה, ולא רק בגלל שדיברנו על זה בשבוע שעבר, אלא בגלל שאני זה שרוקן אותה מלכתחילה. אז הבטחתי לה שאנסה לפצות אותה. "תפתיע אותי", היא ביקשה. בעוד כמה דקות, כשכיסוי העיניים ירד, כשהיא תראה מי מזיין אותה – הו... היא הולכת להיות מאוד מופתעת. אבל בינתיים, מבחינתה, זה רק אנחנו. והציפייה האינסופית. **** הכל הלך בדיוק לפי התכנית: נכנסנו לצימר, שתינו משהו קר, החלפנו כמה מילים על התכניות למחר, התחלנו להתגפף – הוצאתי מהכיס את חתיכת המשי השחורה, חלק מהפנימית של מזוודת הג'יימס בונד הישנה שלי, ושאלתי אותה אם היא רוצה לשחק. היא לא ענתה לי. רק עשתה תנועה קטנה בראש, סימן שקט שפירושו "מעוניינת...". אמרתי לה לשכב על המיטה, לא לזוז ולא להגיד מילה. שניה לפני שקשרתי לה את העיניים היא עוד הספיקה לראות את הסכין המושחזת שחתכה את השמלה הצמודה, ואת התחתונים, משאירה שריטות עדינות על גופה. ליטפתי את פניה, ומיד סטרתי לה. הרגשתי את הסערה שמתחוללת בגופה כשחלק גופה התחתון החל לרעוד. טיפות לחות החלו לעטר את הכוס שלה, כמו אגלי טל על עלי כותרת בשעת בוקר מוקדמת. רכנתי לעברה ונשקתי לה. יצאתי מהחדר, הורדתי נעליים. פתחתי את דלת הכניסה בשקט, וסימנתי לו להכנס. **** לקח לי כמעט חודשיים לאתר אותו. את ה"אחד". הם היו פעם זוג, הכרנו אותם בטיול ביוון, החיבור היה מיידי וכבר בלילה הראשון מצאנו את עצמנו בסוויטה שלהם. ערומים. בחדרים נפרדים. לי זו היתה בסה"כ חווייה נחמדה, אבל לה? לה זו היתה חווייה מטלטלת חושים. כבר מהרגע הראשון היה לי ברור שיש ביניהם איזשהו חיבור מיני בלתי נשלט. כשהגענו לחדר הספיק לי מבט אחד מזוגג שלה, כדי להבין שהיא מכורה. ארבעה ימים היינו ביוון, מתוכן ראיתי אותה רק פעמיים בארוחת בוקר. שמעתי אותה הרבה. אלוהים אדירים, כשאני חושב על זה עכשיו, כל המלון כנראה שמע אותה. אבל ראיתי אותה רק פעמיים בארוחת בוקר. חזרנו הביתה לארץ, אני השארתי את החווייה מאחורי, אבל מבחינתה – הסיפור הזה רק התחיל. *** אני מביט בהם מהכורסא. היא קוראת בשמי, הוא מביט בי, כמבקש אישור, קורץ לי - וסותר לה. קושר אותה, פותח את פיה ומשאיר אותו פעור בעזרת מכשיר מתכתי. לאחר כמה הצלפות שוט מדויקות, הוא מתפשט באיטיות ונע סביב המיטה עם השוט ביד, נראה כמו מאלף אריות בקרקס הזוי, סוגר מעגלים קטנים יותר ויותר עד שלבסוף נעמד מול פיה הפעור. הוא מכניס את הזין שלו פנימה, לתוך הפה שלה, דוחף אותו עוד ועוד והיא רוטטת כולה. לרגע קטן אני נע בין האינסטינקט לערוף את הבחור שמזיין לאשתי את הראש, לבין הדחף הבלתי נשלט להצטרף אליהם. אני בוחר בלי היסוס באפשרות השניה. הוא עם הזין בפה שלה, עוצם עיניים מתענג על הרגע, ואני קם מהכורסא מתקרב אליהם לאט. לפתע הוא מפסיק. פותח עיניים ומביט בי בחיוך. אני מחייך אליו בחזרה. הוא עולה על המיטה, מקפל את הברכיים שלו ומרים אותה מעט, מניח אותה בעדינות על הירכיים שלו ונכנס אליה בכוח. היא נאנחת בקול רם. נשמעת כמו חיה פצועה. ואז, בדיוק כשהגניחות הופכות פתאום לנהמות, הוא יוצא ממנה וסילון דק משפריץ ממנה החוצה ומרטיב לו את החזה. הוא מסתכל עלי ומסמן לי עם הידיים "ראית את זה?!" אני מחזיר לו מבט שואל, מסמן לו שאני בא. הוא ממשיך לזיין אותה בכוח, בעוד אני נעמד מולה ומכניס את הזין שלי פנימה לתוך הפה שלה, דוחף אותו עמוק, מנסה לעמוד בקצב התנועות ש"הוא" מכתיב. פתאום, בתור ערפול החושים שלה, ההכרה כי ברגע זה היא נחדרת על-ידי שני גברים מכה בה. גופה מטלטל כמו מטוטלת במשחק מנהלים משנות ה-80, מצד לצד, בקצב אחיד, הדם גועש, והיא מרגישה את הדופק בדגדגן... היא כועסת אבל לא יכולה לעצור את זה. משהו בתוך הסיטואציה מרגיש לה מוכר... יכול להיות שזה?.... (המשך יבוא. אולי. תלוי בסקסואלית... Your move)