אנושיים
פוסט על הפורום
פורסם ב - 05/08/2016 בשעה 15:15
8
1185
לא, לא התבלבלתי בכותרת.
זהו לא פוסט בתוך הפורום, אלא פוסט אודות הפורום.
לכמה קריאות זוכה פוסט ממש ממש חם? כמה אלפים?
רגע, רגע, ואיך המונה פועל?
בכל פעם שפותחים פוסט, נוספת ספירה למונה. שזה אומר? שזה אומר שאם היו 15 תגובות לפוסט מסוים, אז כל מי שעוקב אחרי ההתכתבות, נכנס כל כמה זמן שוב, כדי לקרוא איך מתקדמת השיחה. המונה הוא אחד, ואחד בלבד. מונה על כניסה לפוסט הראשי. גלילה מטה לא משנה הרי מאומה.
ספירות יש על כל כניסה. גם אם זו הכניסה העשירית מאותו הכרטיס: היא תתרום עשר נקודות למונה. גם אם נכנסים לפוסט בלי להיכנס כמנוי לאתר, המונה סופר את הכניסה. שזה אומר שאם מישהו סקרן, ועוקב, ובכלל לא עשה מנוי - הוא נספר.
אז אם ככה, כמה זוגות עיניים שונות רואות פוסט *חם*?
אולי כמה מאות בודדות של צופים.
זה כל הקהל הגדול שלנו. של כל הכותבים, כולל אני.
רוב הזוגות באתר מחפשים זוגות באופן ישיר, בהודעות. או נרשמים למסיבות.
זה משעשע לראות כמה אנשים לא מודעים בכלל לזה שיש להם אפשרות להכיר מישהו לא רע מהצצה לפוסטים שלו (בהנחה שהוא אחד שכותב... אלא שממילא מעטים כותבים - אז).
זוגות פונים אלינו, ואין להם מושג מה הולך בפורום באותו זמן. זר להם לחלוטין. כשגילינו את זה בפגישות בהתחלה הייתי מופתע... ואז קלטתי שרינה עצמה יודעת מה הולך רק ממה שאני מספר לה, ולפעמים גורר אותה (בתחנונים ממש) לקרוא קטע משעשע.
אגב, כשיש הודעות לאחר מסיבה... לפני כמה שנים המון אנשים היו נכנסים, מגיבים, מודים לבן. זה נעלם מהפורום. אני חושב שזה חבל.
והכי חבל, שהפורום לא משרת מספיק את המסיבות של האתר.
לאחר אחת המסיבות האחרונות, אחד הזוגות כתב פוסט אינפורמטיבי ומעניין על המסיבה. אנחנו ממש לא טיפוסים של מסיבות, וקלוש ביותר הסיכוי שאי פעם נגיע (ותודה לבעלים שבכל זאת מאפשרים לאנשים כמונו להיות כאן). כשקראתי את אותו תאור, זה ממש פיתה אותי לכיוון המסיבות. זה עשה חשק נו.
בסופו של דבר, מסיבות של סווינגרס הן המיינסטרים של הסווינג, לב העניין, וכנראה סיבה מרכזית (אני זהיר בכוונה ולא משתמש בה-הידיעה, כי אני לא יודע) לכך שהאתר בכלל קיים. אם יותר זוגות ממבקרי המסיבות היו מספרים כאן מה הם אהבו במסיבה, בלי שמות, בלי פרטים מזהים... רק תאורי אווירה והתרחשות כללית... זה עשוי היה לתרום. נראה לי.
לא ככה?