דלג לתוכן המרכזי

מיזוגים

האם יש סווינגרים פגי תוקף. האם לסווינגרס יש גיל? :M

פורסם ב - 08/01/2012 בשעה 06:41

19
3773
ביום שבת הגבר שלי החליט שמבלים. אני עייפה - לך תבלה אתה זרקתי תשובה made in פולנייה. אתמול בילינו עד 7 בבוקר. שבוע בלי מסיבה ואתה כבר מתחרפן לי? :}} המתין הערס עד מוצ"ש והזמין כרטיסים לאיזה בית קפה ביפו. קפה יפו. ממש שם מקורי. אמר שמנגנים שם הביטלס ואלביס פרסלי. שאלתי אם זה יהיה בשקט. אמר שכן. מוזיקת שנות השישים. הכל בלאדות שקטות. נשבע לך. קונצרט. צ'ייקובסקי שלך פראייר לידם. שקרן. :(( הגענו. עשרות עיניים ננעצו בנו בחשדנות בכניסה. חשבתי שמא השמלה שלי הוכתמה במשהו. בהיתי לעבר הגבר שלי שאולי דרך על צואת כלב ונכנס עם ריח עכור. אחרי 15 שניות הבנתי הכל. רב האנשים היו בגילאי ה 70. חלקם יותר. :{{ בקדמת הבמה הזעירה עמדו שלושה קשישים. עם גיטרות חשמליות. ואורגן חשמלי. ו..... ....ושניים מהם היו חבושים בפיאות. די, אתה עובד עלי. הם בגיל של ההורים שלי. לחשתי לגבר שלי....מה זההההההההההההההההההההההההההההה. תשתקי אלו ה"אריות". רוקנרול טהור. אלו האמיתיים. הם המקור. תרגיעי. תאכלי משהו. את נראית רזה. האריות? ואיפה הלביאות? האמת שהם נראו יותר שילוב של דובי גריזלי בגרסה מבוגרת של ג'טרו טול מאשר אריות. שיהיה. ישבנו. אני כבר פינטזתי על בית הקפה הסמוך שקרץ לי הרבה יותר מהכפירים שעמדו מולי עם פיאות מלאכותיות. ואז הם התחילו לנגן. בעלי מתעלם מהחברותא הקשישה שלא היתה מביישת אף דיור מוגן וצוהל לו. לגברים יש תכונה מופלאה - הם יודעים להתעלם משטויות ולהתמקד במטרה. אט אט התקלפתי מהמעיל וזמזמתי את הביטלס, פרסלי, הקרפנטרס, מודי בלוז ועוד. דוקא אחלה עד ש..... עד שבאמצע ההופעה הגיטריסט קרע את האוויר עם דיפ פרפל (Deep Purple, סגול עמוק) ושר את Smoke On The Water חבורת הקשישים נענתה לו בנהנתנות הולכת וגוברת. הזוי. הארד מטאל לבני 60 פלוס. ואני הינוקא סובלת מכאב אוזניים. מעניין מי זקן פה. אז נכון שלרוקנרול אין גיל ובטח ובטח שאין מוזיקה שהיא פגת תוקף אבל פתאום תהיתי לעצמי. האם לסווינג יש גיל? האם סווינגרים בגילאי 50 פלוס נניח נחשבים לפגי תוקף בעיני רוב מחליפי הזוגות. בואו לא נתעלם מהמציאות, רבים מהסווינגרים שמעל 40 מורידים את הגיל בכמה שנים טובות. יש כאלו שמגדילים ומורידים בעשור וכבר יצא לנו להיפגש עם זוגות שטענו שהם בני 42 והם היו קרוב ל 60. לא נפגשנו עם בני 35 שבפועל היו בני 26 למשל. ואיך הגבר שלי אומר - הם בני 42 בלי חגים שבתות שביתות מעמ ומס הכנסה. :] אז תגידו לי אתם - *האם לחילופי זוגות ולאוכלוסיה הזו יש גיל שלאחריו הביקוש כה ירוד עד שאין טעם להתאמץ ולשהות באתר כמו סווינגרס? **האם מה שקובע הוא הגיל או התמהיל? או שניהם? או אף אחד מהם? ***האם הזיקנה בסווינגרס היא כמו יין שטעמו משתבח עם השנים או שמא טעמו הולך ונהיה טפל, דהוי וחסר תועלת. ****האם זוג בני 50, יפים, ספורטיביים, אינטליגנטיים נחשבים פחות מזוג בני 30, שיטחיים, לא ספורטיביים ולו בשל גילם המבוגר. *****במסיבת השנה האזרחית היו המון צעירים אבל לא מעט מבוגרים. חלקם נראו הרבה יותר אטרקטיביים ויזואלית שלא לומר מנטלית מהחבר'ה הצעירים. האם זה הפריע לצעירים שהיו? האם זה הפריע למבוגרים שנכחו? ואולי, סווינגרס הוא כמו מוזיקה. אין בו פגי תוקף מפאת הגיל אלא בגין התמהיל. ענו לי בבקשה מה דעתכם, הן הצעירים שבחבורה והן המבוגרים. מיזוגית