דלג לתוכן המרכזי

מיזוגים

שלום. אני מיה :) - סיכומון על סווינגרס מעל ומתחת לציפות ולציפיות. פיצוח הקוד הסוונגרי מבחינתי

פורסם ב - 05/07/2012 בשעה 03:47

2
1712
בתחילה קצת אספר על עצמי במשפט אחד או שניים. אני לא שרון. אני זו שאתם מכנים אותה מיה. האשה של בן. :) שרון ובן אירגנו את המסיבות. שנים, עוד מ 1992. הפיקו אותן ואני סייעתי קצת מאחורי הקלעים. אני לא אשת לילה, לא אשת מסיבות ובשל הנסיבות (תאונת דרכים קשה של שרון) נכנסתי לנעליה הגדולות ולמדתי כמו כל אדם חדש את התרבות הסווינגרית. האמת שאני ממש חנונית. כמו רבים גם אני נתקלתי במתחזים שעבדו עלי בעיניים ובמקלדת. גם אני ראיתי סרטונים ממוכנים וגם אני למדתי שלא כל בחורה היא בת זוג של...... למדתי גם שנשים רבות מאד חוששות לבוא מצד אחד ומאידך לא מכירות את סווינגרס ( "בעלי גולש" ) ולא יודעות בדיוק על איזה מסיבות מדובר. למדתי שעל פי רב זוגות כאלו מסמנים V ולא באים יותר למסיבות. (עקב חוסר הכנה מנטאלית של הצלע הנשית). והמשכתי ללמוד ולרשום ב"פנקס" שלי הכל - כמו חנונית. הגבר שלי...איש קשה וקפדן לא עשה לי הנחות. עברתי "אילוף" קשה מנשוא. ביליתי במועדונים ובמרתפים חשוכים ולמדתי את ההוויה המינית על כל רבדיה. עבודה מעשית - לא תיאוריה. נכחתי במסיבות קוקסינלים, הומואים וארסים (שיראזי), מסיבות סמים קשים (רוברט), מסיבות סקס לסביות (אנה), מסיבות טראנס, חילופי זוגות יוקרתיים (אקסקליבר), מסיבות דיוה, מסיבות ספייס, מסיבות סאדו וסמי S&M (כאילו סאדו מאזו), ליינים של FETISH ועוד ועוד ועוד. בכולן אין ממש סקס ואם הוא נמצא - הוא נמצא בשירותים. בקושי. (פיחסא). המעוניינים לקרוא על סיור לילי אחד מוזמנים ללחוץ כאן מאידך, בניגוד לאנשי הלילה, שמסתמכים על ניסיונם ועל האינטואיציה שלהם ביצעתי אלפי שיחות עם בליינים, מכורים לס.א.ס.ה (סקס / אלכוהול / סמים / הימורים), נערות ליווי, בעלי דאנס ברים, בעלי בארים, בעלי מועדונים...והכל תיעדתי במחברות שלי.....רושמת ורושמת ולומדת. חנונית. המסקנה מרב אנשי הלילה היתה לטעמי שיטחית ולא מספקת, וכך הם אומרים: פרסום, שיווק, SMS-ים והבליינים יבואו. הם מכורים. יבואו לתקווה האינסופית שיצא להם משהו ואח"כ יחליפו אותם אחרים. אנחנו נחליף מקום כל שנה שנתיים ונקרא למועדון בשם אחר, נביא יחצנים אחרים, נקרע את הפייסבוק, נהיה באיזה טוקשואו בערוץ 10 ואולי אצל גיא פינס ושוב יבואו ושוב ילכו. מה אנחנו משקיעים - ברמנים, סאונד, עיצוב והמון פוזה. זהו. כמה חודשים וחיסלנו השקעה. לי זה נראה מתכון נהדר למועדוני ריקודים. לא לסווינגרס. וכך באמת סיימתי את הפוסט ההוא: אני החנונית האולטימטיבית והיורמית הטיפוסית עושה את המסיבות הכי סקסואליות שיש כל המועדונים האלו עטופים בסאונד, בעזרים אלקטרוניים, בצבע ובמה לא. רק מה? תכל'ס - אין שם ממש סקס. יש אשלייה. טופס לוטו חסר סיכוי. פה סטוץ, שם חפוז בשירותים. לא שווה את המאמץ למי שמחפש קצת מגע. מוזר: חנונית אמיתית עושה את מה שכל היחצנים האלה מנסים למכור כאשלייה. סקס. קצת סקס טוב. חילופי זוגות. המשך........................