דלג לתוכן המרכזי

אמיר

זו תגובתי האחרונה בנושא

פורסם ב - 02/03/2012 בשעה 14:15

3
830
תודה לכל נאומי הסנגוריה וכן למקטרגים. לא שאני צריך להתנצל או מרגיש צורך אבל... כתבתי פוסט, לרגע לא חשבתי שאלה יהיו התגובות. שוב, לא מתנצל על ה"סטיות" המיניות שלי אבל לצורך העניין אינני עוסק ב- Bdsm, אולי בשוליים, אולי תוך כדי .... בדיוק כמו כל אחד ואחד מכם ! שלפעמים אוהבים "לשחק" מעט או להיות אגרסיביים ברמה כזאת או אחרת, שום דבר מעבר. ( ובניגוד לחלק כאן אני מכבד גם את הקהילה הזו, אבל אחד לא נמצא שם בכפייה, אל תתבלבלו עם תופעת הזנות בכפייה למשל.. ) אם מישהו היה טורח לקרוא פוסטים אחרים שכתבתי היה מגלה מגוון נושאים שונה, לדעתי יש עוד פוסט ש"חוטא" בכתיבה בסגנון כזה אם כי הרבה יותר עדין, ישנם פוסטים שזכו לתגובות יותר נעימות גם מהמקטרגים לפוסט האחרון. ישנו גם פוסט קליל, חביב ומצחיק בשם "קרמבו" שזכה לעשרות תגובות מחוייכות וראו איזה פלא... אני בכלל לא אוכל קרמבו ! בשורה התחתונה, נכתבו כאן דברים מכוערים, אין באתר זוג, בודד או בודדת שמכיר אותי או שנפגשתי איתו, אני נמצא כאן מהסיבה היחידה שאני נהנה לראות, לכתוב ולקרוא. לכל מי שמעט התבלבל אסביר שוב.. זה פורום / בלוג ולא טור דעה במוסף הסופ"ש בעיתון של המדינה ואני אינני פובליציסט, בסה"כ כותב להנאתי. מעולם לא ציינתי שאלה חוויות מהמציאות או פנטזיות.. וגם אם כן.... זו בסה"כ כתיבה. לא הייתה לי שום כוונה לפגוע באף אחת ואחד, לא לרמוס, לא להשפיל ולמען האמת אני גם לא מרגיש שעשיתי זאת.. אך אם יש כאלה שנעלבו זה מה שחשוב בשורה התחתונה ועל כך אני מצר. על הדרך והסגנון שהם בחרו אני מעדיף לא להגיב, אם הם חושבים שהדרך עשתה עימם חסד אז שיבושם להם כמו שאמרתי אני לא במשחק הזה, מצחיק שכולם חושבים שהם יודעים מי אני... שכיר ומכוער :-) ... זה רק אני שחושב שלנשים נגרמים עוולות בהרבה מקומות וממספר רב של סיבות ?? ע"י אנשים כאלה ואחרים בתפקידי כוח וכו' או שמא הבעיה היחידה שלהן הם שכירים מכוערים ? :-) שיהיה סופ"ש פרוע / רגוע ( ע"פ בחירה ) לכולם.