חבריםטובים ונשואים
יום הולדת 45 לניר
פורסם ב - 04/01/2016 בשעה 00:29
6
1938
הכל החל כשמלאו לניר 45, "אני רוצה שנלך למסיבות חילופי זוגות" הוא הצהיר.
אני גלית, מורה בבי"ס ממלכתי דתי בת 42, ילדים, משכנתא וכל החבילה.
בת 19, הכרתי את ניר באולפנה לבנות בכפר פינס, נפלתי עליו, תרתי משמע, הסתובבתי ונתקלתי בו, ידי עמוסות בעוגת קצפת ליום הולדת.
בניסיון להציל את העוגה זינקתי וצנחתי על ניר, ידיו נחתו על חזי ולפתו ועד שנחתנו לקרקע כבר הייתי מחובקת בזרועותיו, רגלי מפוסקות, רוכבת עליו.
זה לא היה ממש משעשע באותו רגע, בניסיון לקום מהר נשענתי עם כף ידי מבלי משים על אזור חלציו, רעד קל אחז בי, מעולם לא נגעתי בגבר והגבר הזה היה מאובזר...תמיד צחקנו שלא לחינם שמו ניר24, ככה קראו לו ביחידה.
מאז חלפו להן 23 שנים ואני בת 42 היום ומסתכלת עליו בשוק. "מסיבות חילופי זוגות, מה פתאום? עכשיו באמצע החיים. אנחנו בכלל דתיים מסורתיים, מה פתאום חילופי זוגות???"
ניר לא הרפה, בחודשים הבאים החל להרזות, להתאמן ולי יש חולשה לריבועים בבטן והתחיל לטפח את עצמו ולבקש וכמעט להתחנן שנלך.
בסוף הסכמתי, שיהיה, נלך, נשתה משהו ונחזור הביתה...ביום העצמאות הלכנו למסיבת חילופי זוגות בבית פרטי בקיסריה, 25 זוגות, לראשונה הכיפה נשארה בבית.
הגענו למקום, שילמנו בכניסה ונכנסנו פנימה, חלק היו בחלוקים, חלק אפילו לא...באזור הבריכה אנשים שחו עירומים כביום היוולדם.
האווירה הייתה מחשמלת, באוויר עמד ריח מוזר, מעניין, מתקתק משהו, ועל המסכים ריצדו סרטוני פורנו שאני רואה לפעמים כשהבית ריק וניר אינו, מרשה לעצמי להתענג ולענג את עצמי עם הדילדו הפרטי שלי.
אתם מבינים הסקס כבר לא כשהיה, אחת ל...שבוע במקרה הטוב ובד"כ זה ישר ולעניין. מזמן ויתרתי על עצמי בעניין, ניר גומר ונרדמים, זה פחות או יותר. כמו כולם...
קלטנו עוד כמה זוגות לבושים שרועים על כמה ספות בקומה השנייה ועלינו והתיישבנו לידם.
ניר כדרכו חברותי, מיד לוחץ ידיים, מציג את עצמו, אותי פחות, ניר תמיד היה חברמן, תמיד חיפש מגע עם אנשים, אני מופנת מעט יותר בעיקר עם זרים. ואז קלטתי אותה...ישובה ליד גבר גדול כזה, בטח בעלה, היה לה חיוך כובש, צבעוני, ממכר, לא יכולתי להסיר את עיניי ממנה. קלטה אותי, קמה לקראתי, "היי אני שיר..." אמרה והשיטה כף יד קטנה, "אני גלית..." לחשתי, ספק המומה מיופיה ועדינותה, ספק חוששת.
אבל החיבור היה מיידי, תוך כדי שיחה מסתבר שגם היא פה בגלל בעלה אבל לא בפעם הראשונה. היא הייתה מיוחדת האנרגיות בינינו זרמו, חשתי בכך מכף רגל ועד שערות ראשי.
מסיבה ראשונה לניר לא היה ממש אומץ לגשת אז חזרנו הביתה כלעומת שבאנו בלי חוויות.
אבל ניר רצה והפעם אני שמחתי ולא היה צריך יותר מידי לשכנע אותי, ניר לא ידע אבל הייתי בוואטסאפ עם שיר מאז המסיבה הראשונה אז נסענו שוב, שבוע אחרי.
הפעם ניר כבר אץ לו רץ לו להחליף בגדים, אני עברתי לחלוק בכיך כאשר בגד ים מתחת, ויצאנו לבריכה...מה שהלך שם, סדום ועמורה, ידיים רגלים, לשונות, גניחות...באופן מוזר חשתי משיכה לאוירה, תחושה של חום החלה מתפשטת בגופי, האבריי.
חיפשתי בעניי את שיר פתאום קלטתי אותה בפינת הבריכה, במים...הייתי כחולמת???
בין רגליה עמד גבר (לא בעלה אותו הכרתי) וזיין אותה במן טרוף חושים, במקביל היא מצצה לבעלה, ומישהי מהצד השני מצצה את פיטמותיה, ניסיתי, רציתי, להסיט מבטי אך לא יכולתי להפסיק להביט במחזה, להביט בה.
אחרי שהבחור גמר בתוכה הוא יצא ממנה ובעלה שכבר היה לו מבט של טרף בעיניו ירד וחדר לתוכה כשהוא גומר תוך 20 שניות בערך.
את ניר כבר איבדתי הוא עף למים ופתאום קלטתי שבגד הים שלו ירד ונזרק לכיווני.
נשארתי לשבת על אחד הכיסאות, בגד הים של ניר בידי, חשתי מסוחררת...שיר הופיעה לפניי, "היי…" התכופפה ונישקה אותי על השפתיים תוך שהיא מתיישבת בין רגלי, ריח חזק של זין עלה באפי, הרגשתי אני לא רוצה שהיא תפסיק, זה היה בלתי נמנע, הרגשתי אני חייבת, אחזתי בה והתנקשנו ארוכות, לשונה חדרה אל פי ואני מצצתי בשקיקה את לשונה מרגישה את טיפות הזרע שהיו שם לפני. ידה של שיר גיששה מתחת לחלוק שלי, הרגשתי זרם בכל הגוף, כפות ידי כאילו התקשו, זרמים בשפתיים החיצוניות, כן שם איפה שהרבה שנים אין שום רגש או תחושה...מעולם קודם לכן לא נישקתי אישה ואף אישה גם לא נגעה בי אבל היה שם משהו אחר.
שיר קמה, הושיטה ידה ואמרה "בואי, נלך לקומה השנייה, יש שם ג'קוזי באחד החדרים, בואי נבדוק את חום המים".
פתאום לא עניין אותי ניר או מה הזין שלו מעולל והיכן, פשוט שכחתי ממנו. החלטתי שאני זורמת, די חייבת את זה לעצמי.
הלכתי אחרי שיר מבושמת ומוקסמת מיופיה, מגופה המושלם, עברנו בין כמה חדרים, מוחשכים, ממוזגים, ריח הסקס היה באוויר.
היו שם פנים מוכרות, את חלקם ראיתי בפעם הקודמת, שיר החליפה מספר מילים עם גבר שהיה שם, גבוה, חסון, כתפיים רחבות, כן גם ריבועים בבטן. לא שמעתי מה שיר לחשה לו אבל הוא הביט בי ארורכות ואמר לה "עלי..." ונכנס לחדר האחרון.
שיר הציעה שאפטר מהחלוק, נכנסנו לאמבטיה, הורתי את החלוק...הבטתי לשניה שתיים בשיר וגופה המדהים והורדתי את בגד הים, ככה בהחלטה של רגע, מה יהיה יהיה...שיר קראה בהתפעלות..."גם כוסית, מגולחת, איפה הסתתרת, בואי נכנס..."
לכשעיניי התרגלו לחדרים המוצללים ראיתי שקובי, כך שיר קראה לו, עומד בפתח החדר וממתין והזין שלו יפה וגדול, הריבועים בבטן פרקו אותי כבר לא חשבתי על כלום, קובי הושיט את ידו וליטף את מותניי, זרם עבר לי בכל הגוף...
נכנסנו לג'קוזי החמים, שיר הפעילה את הבועות והתנפלה עלי בנשיקה חמה, הלשונות התערבבו, ידינו גיששו, שיר הייתה מדהימה, עדינה, מגע כזה מעולם לא חשתי. שיר לקחה את הברז ופישקה את רגליי, נעניתי בחיוב, זרם המים על הדגדגן שלי היה פשוט יותר מידי וכשחשתי את ראשו של הדילדו חודר לתוכי רעידות האורגזמה לא אחרו לבוא, למזלי שיר אחזה בי.
עצמתי את עיניי והתחושה הייתה אלוהית כשפקחתי אותן לבסוף הופתעתי למצוא את קובי עם שניים מחבריו עומדים ומסתכלים עלינו, שלושת נראו כמו אלים יווניים...
שיר מביטה אליי ושואלת "מה את אומרת? קובי והחברים יכולים להצטרף?"
היה רגע ארוך של מבט ממוקד… ידעתי מה אני עושה ומה אני רוצה ואת זה רציתי ועוד איך.
3 גברים מרובי ריבועים...מסתבר שאחרי הכל יש אלוהים...חייכתי חיוך שטני משהו וידעתי כי מהיום הכל השתנה…