דלג לתוכן המרכזי

pokoloko

משחקים של שליטה

פורסם ב - 15/12/2018 בשעה 21:28

5
1038
לגבר הזה שכבר במגע עיניו גופי רטט.... אאההה... גנחתי כמעט עם דמעות בעיני בבקשה. תן לי. רוצה לגמור. צריכה פורקן צריכה אותך. מתחננת בשתיקה ... עוד לא בקול. טיפות אחרונות של מחסום. גבולות אחרונים של אגו. רגעים של לפני שבירה. אני אלפא. הוא לא ינהל אותי...                                                                        Well... עוד לא... ששש.... אני עוד לא  מרשה לך אמר והסתכל עמוק לתוך עיני. עיניו הירוקות סוערות מתשוקה וכוח. גבר גדול ושרירי . חזה חלק. כתפיים רחבות זרועות אימתניות וירכים עבות. בדיוק כמו שאני אוהבת.  איני יודעת את שמו האמיתי. טל. כך אמר. לא שאלתי מעבר. אתמול הכרנו ברשת והכימיה נטפה כבר מהמשפט הראשון. שיחות על זין וכוס. על ההבדל בין טוסיק לתחת.  על פנטזיות. על חשקים ורצונות. על גבולות... אני מתפלאה שלקח כיממה לגופינו להיפגש. ענייני שגרה וכזה. מבחינתי הייתי זורמת כבר בלילה... והנה אני. עומדת על הברכיים. רגליי בפיסוק ואצבעותיו בתוכי. כבר שעה. זמן שמרגיש לי כמו נצח...הוא משחק בי. מגרה מעלה מרפרף מלטף. דוחף ומושך. מתעלה ויורד. מביא אותי כמעט. נותן לי להתרגש. להתנשף. לגעת כמעט ואז עוצר. נושם. מצווה עלי להגיד לו בקול. לומר שאני נכנעת. שאני ילדה רעה. שאני תחת שליטתו.  הוא כותש אותי פיזית ומנטלית.  אני חזקה. לא נשברת לו שם. מנסה לעמוד על שלי. היית ילדה רעה. תתכופפי הוא מנסה שוב... לא... עונה בקול רפה. גבי זקוף. בירכיי רוטטות וכמעט שקורסות מכובד הרצון לוותר. הוא מושך לי בפטמות. מחזיק בשתי ידייו את שדיי הגדולים.. הכבדים. הרעד מתגבר בי בתוך תוכי. בלילה רגיל אני יכולה לגמור ממגע נכון בפטמות שלי. אני לא נותנת לו את התענוג. יש פה קרב סכינים. קרב של מוחות מסוכנים. נגיחות קרניי איילים. איש ואישה. אריה ולביאה. אני מרגישה כנאקה . פותחת פה ולוקחת את איברו של הגמל אל תוכי. מכניסה כמעט עד הדבשת.  מוצצת שואבת לוחצת ומנסה לקבל את נוזליו . הוא מתנשף. לרגע מרפה. כמעט ונופל למלכודת הדבש שאני מכינה לו. הקרב על הסוף. אנחנו כמו שני מטפסים. מושיטים יד לתמיכה לדחיפה ולהעלאה אחד של השניה. סינכרון סימביוטי מערפל חושים. חוסר חמצן שמעיף ראשים. אני מגבירה את הקצב. ביד אחת אוחזת בבסיס האשכים ובפה עם לשון מסתובבת ונשיכות קלות הזין שלו . נוגח בעינבלי ממלא עד גרוני. זה גאוני. הוא לא יוכל לי.... הנה . הוא עוצם עיניים כמעט מתרסק. אני ממוללת פטמה לוחצת בבסיס הצוואר . בעדינות דוחפת אותו אחורה אל הכרים הרכים. רגליו רפות.  הוא אוחז בשערי. פיו פתוח לשונו מרטיבה את שפתיו הנאות. הוא מתנשם . נושף וגונח אני מוסיפה רטיבות ואת היד בבסיס. פי מטריף לו את הכיפה. זהו. הלך עליו אני מחייכת פנימה לעצמי. ופתאום ידו שתופסת בשערי מושכת בחוזקה והוא אומר. ילדה רעה. אני רואה אותך. מבין ומכיר את הפח. הוא הופך אותי על בטני.  הזין שלו בפתחי. אני רועדת. מהרגשה. מפחד. מתשוקה מחוזקה  ומחולשה מתה שיכנס אלי. 2 מילים מפרידות ביני לבין פריקה. תגידי את זה. אני שומעת קול רחוק פוקד. תבקשי. תתחנני. תתכונני. תגידי שבפעם הזו את שלי. ידי אחוזות בחוזקה מאחורי גבי. התחת שלי מונף אלעל מוכן.  אני נוטפת . אני רטובה. אני מוכנה. הראש שלי מורכן . כן. אני לוחשת. אני שלך. בבקשה. כנס אלי. מבטיחה. נאמנה. אתה האדון שלי. אני השיפחה.  באותה הידיעה המיתר הפנימי שמחזיק בין אגן לאצטרובל... נקרע. הוא נכנס אלי. הזין שלו ענק. כמו חרב ממלא את נדני. לוחץ לי על נקודות ה A ה G ה U וגם ה P אני באורגזמה כללית. מגירה נוזלים. מתכווצת מבחוץ והמון גם מבפנים. טיפה של אגו. חתיכה של אני. פיסה של נוכחות לא נשארת בחוץ. אני שלולית. בריכה של עונג. ים של הודיה. אוקיאנוס של אקסטזה. יקום של חיבור של קו של אופק של רסיסים של טל. אני אלת הטבע והאהבה. אני יפה. אני האדמה אני מרגישה את ההתפרקות שלו מתוזמנת נפלא. הוא אחד עם הרקיע.  מחזיק בלבנה. הוא מריח כמו רגבים של אדמה שגשם ראשון הרטיב את השחינה.   ביחד אנחנו תופעה של טבע שאין לה עונה. כמה כוח התעצם לפסגה כה גבוהה. איזה משחק של שליטה.  משחק על הכס. על הכוס. על המילה השקטה. הוא שוכב לצידי. אני מלטפת קו שרירי. ברור לך שלא נשברתי באמת.... אני מתריסה. זה רק היה כדי לתת לך זכות קדימה.....