דלג לתוכן המרכזי

לשבור את הגלים

Don't Stop Me Now

פורסם ב - 15/01/2018 בשעה 16:44

3
1417
גשם יפה של ינואר יורד אנחנו בחדר אתה מנשק אותי בלהט מסיר ממני את בגד התחרה הלבן את החוטיני הדקיק המתואם הלבן אנחנו מקשיבים לשיר של Qween אתה נשען מעלי נשימותיך הולמות בעורי אני פותחת לך את הג'ינס ומוצצת אתה חודר לכל עומק גרוני אתה מתרכך ונושא את עינייך כדי לפגוש את עיניי אנחנו מסתובבים, כעת אני מעלייך אתה מחבק אותי ביידיים חזקות שריריות "אתה לי סקסי סוס פראי , אני כמו ליידי גודייבה בחוצות העיר עירומה דוהרת" ...אנחנו בתנוחת רודיאו האהובה עלי אני יפה עדינה עירומה שערי מתנפנף מלטף לי את הכתפיים והשדיים אני מרימה יד ימין ומסובבת באוויר כל כולי סוגרת אותך בלחות מרטיטה החום עולה ואני בוערת...גל של תאווה ותשוקה וכאב ואהבה קורע את ליבי. הפיוטיות עלי משתלטת אני מצוטטת משפטים של נרודה "אני דוהרת וקוטלת פרפרים" אני אוהבת אותך אני לוחשת...ספק אם אתה שומע אותי? "אני רוצה לעשות לך את מה שהאביב עושה לעצי הדובדבן" אני צועקת! אתה מחייך...הזין שלך זקוף גדול וחזק אתה מקפיץ אותי מעלייך מקפיץ חודר ויוצא וחודר לכל חור נכנס כסוס פרא מרטיב וחודר וגינאלי וסרוגין חודר אנאלי חודר מפמפם אותי חודר לכאן ולכאן ויוצא אני מרוב הנאה כמעת מתעלפת...אנחנו גומרים יחד ונשארים מחובקים אני צופה אל השמש הבוהקת של אחרית הגשם צופה על פני ימיו הנותרים של החודש, וכל הבא אחריו ..כמכורבלת בשלמות של חלום אז אל תעצרו אותי עכשיו!