דלג לתוכן המרכזי

ברנע

חצוף!

פורסם ב - 14/08/2018 בשעה 12:08

6
2714
אין לי זין לסנובים האילו במועדון שחושבים שהצוות זה משרתים. שימותו. הרוב נחמדים אבל כל יום יש איזה חמור או איזה ביצ'ית שהורסים לי את היום. גם האחמש שלי סתום. קטן כזה, מתוח ולחוץ ויושב לי על העורק כאילו שאם העניבה המגוכחת שלהם טיפה עקומה אז השחקנים יכוונו עקום ביגללי. אידיוט. אם יד אחת הייתי מועך אותו. ככה. בין שתי אצבאות כמו חרק. אבל יש נחמדים והטיפים שווים. בשום מקום אני לא ירוויח ככה. פע היה שבוע שעשיתי יותר מארבע אלף ביגלל כמה מיליונריות מיתבגרות מאיטליה שלא הורידו תעיניים שלהם מהתחת שלי. חחחחח הירגשתי כמו חושפנית. ניראה לי שאחת ניסתה לפתות אותי לחדר שלה אבל הייתי תמים. אחרי זה ג'קי אמר לי שפעם הבאה אני ילך איתה לחדר והם משאירות טיפים יותר גדולים שם אבל מאז עוד לא קרה לי עוד איזדמנות. אתמול היה יום כזה מבעס שכמעט נתתי למישהי סטירה. הבאתי להם את הקארט בזהירות שלא להשפריץ אליהם בוץ. אז באתי לאט ועצרתי קצת רחוק שלא להרים בוץ לגלגלים. מה אני אשם שהם חיכו לי דווקא שמה לי השלולית? מפגרים. שעה טחנה לי במח שאני חוצפן ולמה שהיא תידרוך אם נעליים לבנות בבוץ טה טהט ה… בסוף כבר הרמתי את הקול ואמרתי לה גברת מה עדיף בוץ בנעליים הלבנות או בשימלה הירוקה? הייתי אדום מיכעס גם עכשיו אני ניזכר ומיתרגז. הייתי צריך לינשום עד עשר כמה פעמים ככה כדי לישמור על הג'וב כי אני יודע איזה זונות אלה. הכי גרועות. ומחכים בתור להיכנס בימקומי אז אני ניזהר. ניראתה לי נובוריצ'ית נובוביצ'ית כזאת. כוסית על אם קצת קמטים. בטח ארבעים. היתחתנה אם כסף שהיגיע צמוד לבחור קטנצ'יק כזה. רזה שהראש שלו בקושי עד הציצים שלה אם עקבים. בהתחלה היסתכלה לי על השרירים ועשתה לי עיניים אבל שלא יותר מידי עפתי על התחת שלה כי למדתי מניסיון שאת הטיפ נותן הבעל ולא רציתי לסתבך. אלה הרזים העדינים הם הכי מיסכנים. נחמדים מתחננים כאלה כמו עלה נידעף. נותנים טיפ טוב אם האישה שלהם לא מטריפה אותם. וחלק מהם דווקא משחקים סבבה ככה כמו שהם קטנים. אז ניסיתי להחמיא לו ואמרתי מזל איך שהוא עזר לה לעלות לקארט כמו אביר אמיתי. אולי אני יציל את הטיפ שלי. יור אוסבנד איז לייק א נייט אמרתי לה. הלפ יו אפ טו דה קארט. הוא באמת חייך אלי במראה אבל היא היתחילה לקטר אוטוסטרדה באיזה שפה שאני לא מנחש, והוא ניסה להרגיע אותה. הבנתי שהלך לי הטיפ והיתעצבנתי והיתחלתי לינהוג קצת על אבנים ולעשות פניות ככה לטלטל אותה. ניג'סית. בסוף האיש המיסכן ביקש מימני סטופ דה קארט. הוא דיבר איתה בעדינות מדהימה והיא צועקת עליו ועף לו רוק על הפנים. בסוף שיכנע אותה לרדת איתו לסיבוב בדשא. הוא סוחב מעליה שמשיה עם תחרה והיא ממשיכה ליצעוק וומכל הבלגן הבנתי רק שתי מילים כשהיא היצביע עלי. נו טיפ. שעות אני מזיע אחריהם ורוב המשכורת זה טיפים. בת של זונה! הוא רק עשה לה כן אם הראש ולאט לאט הרגיע אותה ואני רתחתי מבפנים. ואז הוא שיכנע אותה לחכות רגע ובא אלי לבד. מיכאן מתחילה איך שאומרים התפנית של הסיפור. הוא אם הגב אליה עושה לי שקט אם האצבע ואומר לי דה לייד משהו משהו ורי סקסי וואן שיז מאד. יו וואנט ביג טיפ? יו בי רוד. יס? יו מייק ליידי מאד. יו קאם טו רום 513 בלה בלה… לא הכל הבנתי אבל איכשהו קלטתי שהוא רוצה שאני יתנהג מגעיל ויבוא לחדר שלהם בשמונה ורבע בלילה בידיוק אם אני רוצה ליראות טיפ מכל היום עבודה המחורבן הזה. הבנאדם דפוק! הוא אוהב להרגיז את אשתו! קלטתם? הוא התחתן איתה כי מדליק אותו שהיא כועסת ורוצה שאני ירגיז אותה ואז הוא יתן לי טיפ בזמן שהיא מתקלחת או משהו כדי שהיא לא תעלה עליו. הזוי א? מעניין אם היא נותנת לו אחר כך כשהיא מרוגזת. אבל אני מה איכפת לי? מת לעשות לה את המוות. דבר ראשון שעשיתי כשהיא חזרה למכונית והיתחלתי לינסוע זה להדליק סיגריה. וואי וואי איזה בלגן! דאגתי שכל העשן יעוף אליה וכשהיא גהרה בי היסתובבתי ועניתי לה איי מאסט נאו איז מיי ברייק וכל העשן מהדיבור שלי עף לה לפנים. היא אשכרה התחילה להרביץ לי! תפסתי לה חזק את הידיים ואמרתי לה ליידי דיז איז נו ליידי לייק דיז. היא הייתה בהלם. דונטאצ'מי! ממש צרחה. אבל הוא נתן לי קריצה. כשהיגענו למלון נסעתי איתם ישר לחניון של הקארטים בימקום לקחת אותם לכניסה הראשית. איט איז ורי לייט אמרתי לה. יו דונט בוס מי. חחחחחח כשהיא שמעה את זה הג'ינג'ית נעשתה אדומה כמו עגבניה מהשוק. הזמנתי אותם להיכנס איתי בדרך הקצרה למלון שזה דרך הכניסה של העובדים. כל הסירחון של המטבח שמה והריצפה דביקה.השרמוטה עברה כבר לדיבורים על פייר ואני מבין שזה לא אש אלא פיטורים. אבל האיש הקטן סימן לי אם היד מאחורי הגב שלא להתייחס. אחרי הצוהריים האחמש לא נמצא וג'ימי שמחליף אותו ליפעמים היה תורן. הוא אמר לי ש513 ביקשו אותי במיוחד עוד פעם. זה קורה לי הרבה אבל אל אם הסנובים. אנשים שמקבלים יחס טוב מהואלט תמיד מבקשים להשיר אותו. אבל ג'ימי היה באלם כשראה את הפרצוף של זותי שקיבלה אותי. מיד התחילה לצעוק ולהיתוכח. הקטע שהם באו קצת מאוחר וכולם יצאו למיגרשים ותמיד אחרי הצוהריים יש הרבה שלא יוצאים למיגרש. נישארתי רק אני וג'ימי המיסכן מנסה אם הנימוס האנגלי שלו להסביר לה והביצ'ית כימעט אוכל לו את הראש. הם שוב חיכו לי ליד השלולית בגומה 3 אבל עכשיו השפרצתי לה את כל השימלה. בגומה 5 כדי עלק לפצות אותה שהיא כועסת מיהרתי לרדת מהקארט וכדי לעזור לה לרדת פשוט תפסתי אותה במותניים והורדתי אותה. היצמדתי אותה אלי מספיק בשביל להרגיז אותה ולא להרגיז אותו. מהתגובה שלה היא עמדה להישתגע ומהתגובה שלו הוא היה מאושר. היא רתחה כל כך שאפילו לא היגיעו לגומה 9. היא אמרה הוטל והוא היסכים לה. כשהיגענו למלון אמרתי לה יו סי? נאו נוט לייט איי גט יו טו דור. זה בירתיח אותה עוד יותר אבל היא רק אמרה בארסיות כזה סטיופיד והלכה. ניסתה להסתיר את הבוץ בשימלה כשהיא ניכנסת. אדוארד נישאר רגע בחוץ אז היא היסתובבה חזרה, נתנה לו געירה אדוארד איי סייד נו טיפ! ולקחה לו את הארנק. הוא בכל זאת התעכב ואמר לי עוד פעם רום 513 אייט פיפטין שארפ. אם קודם אמרתי שהייתה התפנית בסיפור אז עכשיו תפנית שניה. כאילו מה חשבתם שאני יכתוב פה סתם קיטורים על העבודה? חחחחחחח האמת קצת שיקשקתי. שהוא לא איזה פסיכופת שאולי צילם אותי ועכשיו יפטרו אותי. או שזה לפיספוסים ואני יוצא אהבל בטלויזיה. אבל אחרי הארוחה והמיקלחת והגילוח שזה חלק מהאחלה תנאים שיש פה שאני רוצה להישאר לא הלכתי לבירה עם החברים. קיוויתי שבאמת האיש יתן לי טיפ טוב שהירגזתי בישבילו את האישה והוא ככה נידלק אליה. 20:15 בידיוק אני דופק בדלת ממש בשקט. אני בטוח שהיא במקלחת והוא מגניב לי כסף וסוף הסיפור. אז לא. אדוארד עושה לי עוד פעם שקט אם האצבע ומכניס אותי לחדר. שמה באמצע המיטה על הבירכיים יושבת הג'ינג'ית אם כיסוי עיניים. אני מופתע וכימעט אומר משהו אבל אדוארד מוכן עושה לי סימן עצור ושקט אם הידיים ואז הוא אומר לה פרלה מיי דיר יור סורפרייז איז היר. נאו יו גס. לא יאומן. האישה כולה חיוכים כמו חתולה מתוקה. טוב אני חושב שג'ינג'יות הם באמת חתולות. מזג מופרע אלו. גם רע וגם טוב. מקווה שלא מעליב אף אחד. אולי אפילו זה מחמאה. איז איט מייד אוף גולד? היא שואלת. נו. עונה לה אדוארד ואז… מול העיניים ההמומות שלי היא פותחת כפתור בחולצה שלה. זה מין משי לבן שקוף כזה ויז רק שלוש כפתורים. אז היא שואלת איז איט ג'ולרי? והא אומר נו והיא פותחת עוד כפתור. ואני מתחיל להיסתובב כי לא נעים תיכף כל התחרה של החזיה שלה מיתפרצת החוצה ואני כבר מתחיל ליראות את הפיטמות שלה דרך זה והאמת שמתחיל לעמוד לי ולא ברור לי מה הולך פה. אבל אדוארד תופס את הזרוע שלי ומסמן לי אם האצבעות בעיניים להיסתכל ואני רואה שגם הוא מתחיל להזיע ומיתרגש ויש לו בליטה במיכנסיים. כל העסק הזה לוקח רגע ובנתיים פרלה שואלת איז איט סוויט? והוא צוחק קצת ואומר נוט אט אול. ואת זה אני מבין דווקא וחיוך גדול יוצא לי ואני בקושי מיתאפק מליצחוק אבל כשהיא פותחת את הכפתור השלישי זה לא מצחיק. היא עושה פרצוף כאילו חושב ובעצם שובב ושואלת איז איט פוד? אה-אה הוא אומר לה והחולצה נושרת. דרך התחרה של החזייה הלבנה שלה אני רואה עכשיו פיטמות קטנות בהירות. ורוד מתוק כזה שעושה לי ריר בפה. אני מיסתכל רגע על אדוארד ונידמה לי שהוא נהנה מאוד מהתגובה שלי. אני מתחיל לאכל שנכנסתי בטעות לסרט כחול. אוף! אדי איז איט ...? פרלה אומרת משהו שאני לא מבין ואדוארד עונה לה במשהו שנשמע כמו הונגרית. היא מכווצת שפתיים כמו ילדה שנעלבת. הוא מתקרב אלי ולוחש לי שזה שאלה לא חוקית. אה הה. מה שתגיד אחי. מה שתגיד. פיתאום אני חושב שהיא תוריד את הכיסוי עיניים היא תיתחרפן לגמרי. בטח לא תדבר איתו חודשיים. אבל מה אני יודע? אז היא שואלת איז איט ביטר? נו. יורד העגיל השמאלי. חחחח שאלה מפגרת כי זה לא אוכל. איז איט סאלטי? מה היא נתקעה על אוכל? אבל הוא עונה מייבי א ליטל. וכניראה שאדוארד הפסיד עכשיו בשאלה והוא ביכלל לא היסביר לי מה החוקים המפגרים שלהם. הוא אפילו לא שאל אותי אם אני מעוניין למשהו כזה. טוב… הוא ניחש נכון. עכשיו הוא מושך אותי להיתקרב לפרלה ולוקח את היד שלה ובוחר אצבע אחת ואיתה הוא מלטף לי את הג'ינס מאוד בעדינות למטה ולמעלה ולמטה. היא שואלת משהו באנגלית על חדש. בטח אם זה בגדים חדשים. היא טועה ומורידה גם העגיל הימיני. היא שואלת עוד משהו שאני לא מבין וכשהוא עונה לה שלא היא מתחילה להיתווכח איתו בהונגרית או משהו כזה והוא עוד פעם ניראה לי כזה קטן ועדין אבל היא לא שוברת את החוקים שלהם ובסוף אומרת אוחחחח ומורידה נעל וזורקת לצד של המיטה. יושבת על התחת בפיסוק ואני רואה שהיא גמישה. זקופה כזאתי. כמו רוב הביצ'יות סליחה שאני אומר אבל זה נכון. עכשיו גם אדוארד מוריד את המיכנסיים ובטעות הבאה שלה היא מיתקרבת אם הרגל שבלי הנעל לקצה של המיטה ואדוארד תופס אותה בקרסול ומתחיל לשפשף את הכף רגל שלה על הזין העומד שלו מעל התחתונים. אני לא מאמין שהוא ככה מול העיניים של מישהו זר אבל הוא בודק שאני מסתכל על כל מה שקורה ומסמן לי להיסתכל אפילו מי קרוב אבל ממש כזה קרוב שאני מריח את הרגל שלה ויש לה ריח נקי כזה. ריח של סבון ושל נעל חדשה. וקצת עולה ריח של גבר ממנו. פיתאום אני קולט איזה כלי ענק יש לאדוארד הקטן הזה. שמעתי פעם על גברים שיש להם קטן והם מרגישים לא גברים ומחפסים שישפילו אותם ביגלל זה להוכיח לעצמם או משהו כזה. אבל כניראה זה לא מה שקורה פה. עוברת איזה דקה והוא רק נאנח ומשפשף והיא מיתלוננת. כשהוא מפסיק היא מיתרחקת אחורה ונישענת על כרית ואומרת מייבי א טייבל ראג? אבל את זה היא כבר ניסתה לנחש קודם אז זה עובר לה בחינם. היא מיתעכבת עכשיו. אין לה רעיונות. אדוארד אומר לה טיק טאק טיק טוק… ובסוף היא שמה פרצוף חמוץ וזורקת את הנעל השניה ואומרת אוקיי. גיב מי א קלו. אדוארד חוזר על הטקס שלו עם הרגל השנייה של פרלה, וכמעט שוכח את עצמו שם. האמת? גם אני כבר מתחיל למתוח יפה את הג'ינס שלי מבפנים. אחורי המחאות של פרלה שבטוח היתחילו יותר מידקה שהוא מישתפשף אליה הוא היפסיק. הוא היה כבר כולו מיתנשף והוא הוציא את החולצה מהמיכנסיים שלו וניגב את הזיעה בשוליים ורק אז אמר לה פוף! איט איז אלייב. ואט?! היא קפצה כולה. נידרכה כזה. יו פרברט באסטארד! פרלההה… ריממבר וואט ווי טוק אבאוט מאני טיימס... הוא קצת מהסס הקטנצ'יק והיא כזה… הלוואי והייתי יכול ליראות את המבט שלה. אני חושב שהעיניים שלה זזו בחורים לכל כיוון. והיא בלחץ אומרת נו נו נו נו נו! אדי! פליז טל מי יו אר אלון היר. פיתאום אדוארד, כמה קטן - מכניס יד לכיס שלו ומוציא שטר חדש כזה ונקי. הוא מגלגל אותו ומעביר מיתחת לאף שלה. והוא פיתאום מוכיח שהוא יודע להיתעקש גם. ריממבר יור פלייס! הוא אומר לה בקול קשה. לא צועק. הפנים שלה פיתאום מיתרקמות. היא קופאת כמו פסל ורק השפה התחתונה שלה רועדת. בסוף היא מרימה את הידיים לסנטר ואוספת את השטר מבין האצבעות של אדוארד. האצבעות שלה רועדות והיא מלקקת את הכסף ותוקעת בחזייה שלה. אחר כך היא מיתכרבלת ליד הכריות. אני בחיים שלי לא הייתי מדמיין כזה קשר דפוק. כמו סרט גרוע. מה היא? שיפחה שלו? נאו יו מאסט גס הו איט איז. פרלה מהססת. בסוף אומרת לו יואור בוס. בזמן שהיא מתפתלת מתוך החצאית ההדוקה שלה וחושפת תחתונים מתאימות לחזייה, אדוארד כבר לא לוחש כשהוא אומר לי מיי בוס איז א פאנטאזי ווי פליי סאמטיימס. הוא מסמן לי אם האצבע להיתקרב לפרלה ולוקח יד שלה ושם לי על הפנים. עלק עושה לה טובה אבל היא ביכלל לא ראתה אותי מגולח וזה רק יבלבל אותה. היא מתנשמת מופתעת. גוס? נו. איטס נוט גוסטאב. היא מתחילה לגלגל את הגרביון שלה והוא עוצר אותה. הוא מסמן לי לעשות את זה. אני שנאתי אותה כל היום. כעסתי וקיללתי אותה בלב. וניראה לי שעכשיו אני יוכל להיתנקם בה. מבוגרת סקסית ביצ'ית יושבת שם זקופה וגאה עדיין כשאני מגלגל ממנה את הגרביון. אני מרשה לעצמי ללטף לה את הרגל מבפנים מעל לברך ואני מתעסק איתה לאט. ריח סקס בא ממנה. כשאני מסיים אני רואה שאדוארד כבר לא לובש כלום. הוא אומר לי קיס הר. אני מתקרב אליה. היא רועדת ואני חושב שזה פעם ראשונה שהוא מביא מישהו. מת לנשוך בשפתיים שלה אבל לא נעים לי ממנו. אם הייתי לבד איתה הייתי נטרף. כל כך סקסית וביצ'ית ביחד שהייתי מישתגע. קורע לה את הצורה. אבל אני כבר לא מתבייש ואני שם יד בגב שלה ומצמיד אלי ומנשק עמוק. ניזכר איך מיקודם בקארט הירמתי אותה. וואי! רק שלא תנחש! אני חושב. ואני שומר ליהיות עדין. מנשק עמוק ועדין. והיא מתחילה להיתמסר. משתפת פעולה. אחרי כמה זמן אדי שם יד על הכתף שלי ואני משחרר לאט. ואז קם. וול? הוא שואל אותה. הקול שלו ממש מניאק. קר. וול איי הופ איטס מיסטר הרנסטד. אדוארד ניגש אליה ומלטף אותה מהשיער למטה עד הגב ואז מושך בגומי של החזייה ומשחרר שיפליק לה כמו ילד קטן שמציק לבנות. טייק איט אוף... הוא אומר לה בקול מיתנגן כזה. מלגלג אליה. והיא עושה פרצוף מאוכזב שאני קצת מקנא בהרנסטד הזה. תוך שנייה בתנועות הכי לא סקסיות היא מעיפה את החזייה והציצים הזקנים שלה נישארים עומדים. נטוראל טיטס! מצהיר אדוארד בפרצוף משוויץ, והזין שלו עומד לי מול העיניים. רק בתיכון ראיתי לידי זין עומד כשראינו פורנו אצל חבר. זה פיתאום מוזר לי. אבל בטח הרבה יותר נוח לו מהלחץ שלי בג'ינסים. אדוארד הולך למיטה על הבירכיים שלו ומתחיל למצוץ לה פיטמה אחת. ואז אומר לי יו קן טייק דה אדר אוון. בהתחלה קצת היססתי אבל אני מבין שאם אני רוצה להמשיך להישתתף במישחק שלהם אז אני צריך להיתרגל שאני לא לבד. הפיטמה של פרלה וורודה בהירה וקטנה אם שוליים ברורות כאילו ובליטה בינונית. אני מיתאמץ לימצוא מה יזקיף לה אותה. מלקק מיסביב. לוקח מעט בפה. לוקח הרבה. נושף אוויר קר. וואלה. הינה. עכשיו היא מגיבה. ואז אני רואה שאדי נושך את הפיטמה שלו די חזק. הקולות שלה מטריפים אותי. כבר לא איכפת לי אם זה קולות של הנאה או שכואב לה. ביצ'ית! אני מת שיכאב לה. מת שהיא תיכנע לי הזונה אם היחס הסנובי שלה. ואני חוזר לציצי הזקור שלה ונושך ומושך והקולות שלה עולים בווליום ואני בקושי מיתאפק שלא לעשות לה ממש נזק. לא מירוע. גם לא מיכעס. זה ככה אני אם ציצים. מטריף אותי לינשוך. אההההה! פרלה צועקת כששנינו נושכים באותו זמן ומושכים וזה מתחיל להפיל אותה קדימה. אדי עוזב ואני קצת מיתאשת ומפסיק גם. הוא מיתנשף קצת מהנאה. יו וואנט טו אנדרס? יס? הוא שואל אותי. אני עושה לו כן אם הראש. דבר ראשון אני פותח את הג'ינס שהזין יוכל סופסוף לינשום מהלחץ. ואז מיתפשט ותוך עשר שניות אני גם ערום. עכשיו רק לפרלה יש תחתונים. בעשר שניות האילו אדי נעמד על המיטה ועכשיו הזין שלו אצלה בפה. היא לא מוצצת לו. הוא ממש מזיין לה את הפה כמו בסרטים. אני קצת בהלם. היד שלה הולכת לבד בין הרגליים שלה ואני מבין שהיא אוהבת מה שקורה. אדי מזיז לה את היד לא מרשה לה. אני מיסתכל מגורה. לי מותר ואני משפשף בכיף. ככה עוד חצי דקה. כשפרלה מביא עוד פעם את היד הוא מפליק לה בציצי. נו הנדס בייבי! והיא מפסיקה. אני מיתקרב ולוקח עוד פעם את הפיטמה שלי לפה. אדי לא מיתערב. הוא אם עיניים עצומות וראש למעלה ומזיין את הפה שלה, והיא מתחילה לחפש אותי אם היד שקרובה אלי. כשהיא קולטת שאני ערום היא מיד מחפשת את הזין וכשהוא ביד שלה מיתחזקים הקולות שהיא עושה לתוך הזיין של אדי. ואז בבת אחד הוא עוזב אותה. הוא ניראה מבסוט. לוקח את החולצה שלו ומיתנגב עוד פעם ומיתרסק לתוך הכורסה. פרלה מיי דיר... הוא אומר לה יו קן ליק הים אנטיל יו אר רדי טו גס. יו האב טו מיניטס. השרמוטה הזותי שהיתנשאה אלי מהבוקר ורצתה שיפטרו אותי תופסת אותי עכשיו בשתי ידיים ומושכת אליה. לרגע היא ממשמשת לי את הפנים ואז מנשקת אותם ומלקקת אותם. ואז היא אומרת שיט! איי ניד יור וויס. ומתחילה להישתולל אלי כמו שאף אחת לא עשתה בחיים שלי. היא מנסה בהתחלה ליהיות רכה. מוצצת ומלקקת בצוואר והאוזניים. אני נושם עמוק אבל בלי קול. היא יורדת עם הלשון אל הפיטמה שלי ואני מוהם חלש. לא מספיק לה לזיהוי. ואז בהפתעה היא יורדת בבת אחת ומכניסה ביצה שלי לפה שלה!! באותו זמן היא מחזירה לי צביטה לפיטמה שזה אחו שילינג כואב וגם מדליק ביחד ובורח לי קול ציפציף כזה ארוך ומוזר. אני לא רוצה שזה ייגמר. אבל היא מפסיקה מיד ואומרת איטס דה הוטל וויס פרזידנט. איי פורגוט דה ניים… דייויד!! דייויד מק-... אוף! מק-סאמסינג. קאם אוןןןן! או פרלה פרלה פרלה… אדוארד קם וניגש קרוב אלינו. איי סינק יו אר גסינג רונג אין פרפס… נו! נו וואי! פליז! דיוויד. איטס דיוויד… נופ… הוא אומר לה. היד שלו משחקת אם הגומי של התחתונים שלה. רואים שאל החלק הזה במישחק היא רגילה כי היא נעמדת אל ארבע אם הבירכיים בדופן של המיטה והוא לאט לאט מושך לה את התחתונים. אחר כך הוא מסמן לי להמשיך בימקומו. אני רואה עכשיו הכל. יש סימנים שהיא הייתה רטובה קודם. כשאני מגיע אם התחתונים לבירכיים היא מרימה אחת ואז את השנייה שאני יוכל להוצא אותם. ואז היא מגדילה את הפיסוק שלה ואומרת אדי יו ווין. איים יורס. נו. יו אר היז. יש שקט באוויר. ניראה לי שהוא מושך את הרגע הזה בחוונה. היא ניראית מובסת והוא מיתגרה מיזה. אני מודה גם אני. ואז כשהיא מתחילה להיכנע והגיד בשקט אוקיי איים היז הוא אומר לי בקול ברור שי לייק איט סטרונג. נותן לי שתי תפיחות על הכתף וחוזר לכורסה. אני מחזיק את הזין ביד ומשתפשף לה בכניסה. למעלה ולמטה לאט לאט. שונא להיכנס כשיבש. הביצ'יט חמה ונירתבט מהר מאוד אבל אני מחליט לקחת שליטה. לא חודר אליה. משחק אם הראש על השפתיים. מרביץ איתו קצת על הטוסיק שלה ואז עוד פעם משפשף למעלה ולמטה וככה עד שהיא מתחילה להיתנועע. מחכה ליראות שהיא מחפשת אותי לתוכה כשהיא לוקחת את התחת אחורה אלי אני מיתרחק אם האגן אבל אם שתי הידיים אני חופן את הציצים ומחפש את הפיטמות. ככה כששתי הפיטמות לחוצות אני מושך אותה אלי והיא מאבדת ריסון ומתחילה להישתפשף אלי. מחפשת כל הזמן אם הכוס שלה את הזין שלי. אז אני רוכן אליה וכדי שלא תכיר את הקול שלי אני לוחש לה אסק מי טו פאק יו. יסססס! פליז. פליזזז פוט יור דיק אין מי. אני מכוון עוד פעם אחרונה את הזין שלי לפתח, תופס אותה בעצמות של המותן ואז ב א ם ! אני חודר את כולה בבת אחת. כמה שהיא רטובה עדיין קשה לקבל ככה בבת אחת והיא גונחת ומחרחרת אבל אני מת לדפוק לה תצורה. כל ההרגשות שלי מהבוקר עולים לי לראש ואני רואה שחור בעיניים. לא מחכה שתיתרגל אלי. איך שחדרתי אני יוצא ומיד מתחיל לזיין אותה חזק ומהר. באם! באם! באם! התחת שלה טוב יחסית לבת ארבעים אבל מספיק מרוכך כבר שהוא רוטט ומפליק לי על הרגליים ושומעים כזה פלאק-קלאץ' פלאק-קלאץ' ואדוארד בכורסה שלו מאונן במרץ ומתחיל גם להשמיע קולות. אני יוצא ממנה, ומסובב אותה אל הגב שלה כשהתחת בשוליים. אני עומד ליד המיטה הגבוהה והרגליים שלה מיד ניכרכות מאחורי ואני מנסה שכל דפיקה העצם מעל הזין שלי תיתנגש חזק אם המשולש הג'ינג'י המסודר שלה. נירה לי שכלום לא עוצר אותה. אני מיתכופף אליה ותופש בפה את הפיטמה שעוד לא טעמתי. הלשון שלי קולטת שם שקע בעור שהישאיר אדוארד בנשיכה שלו. אני מוצץ בכל הכוח להביא לשם דם. באותו זמן אני לא מפסיק לידפוק ופרלה מרגישה יותר רטובה עכשיו. יוצאים קולות שלוק שלוק שלוק כאלה. הוא אם איי? אני שואל אותה. היא לא מגיבה אז אני עוצר. בבת אחת ככה. עוצר לגמרי. הוא אם איי? האה? יו מאסט גס! היא מושכת אותי אליה אם הרגליים שלה. פליז… זה כל מה שהיא עונה לי. אני דופק כמה תנועות ועוצר. אסק מי טו קאם. יס. יס. פליז. פליז מייק מי קאם. היא ממהרת להיכנע. אני מזיין עוד קצת וכשהקולות שלוק שלוק חוזרים אני יוצא ממנה ומושך אותה לאמצע המיטה. אני מכניס לה שתי אצבעות ומתחיל להישתולל. היד השנייה שלי מוכנה על הכיסוי עיניים שלה. כשהיא מתקרבת להשפריץ אני תולש את הכיסוי. לוק אט מי! היד שלי מישתוללת בתוכה והיא מיסתכלת עלי בהלם והתזה ענקית יוצאת ממנה. העיניים שלה מיתגלגלות ויוצא לה שפריץ מישני. אני לא מחכה ורוכב אליה שוב. פופש את הקרסוליים וחודר. היא מפנה את הראש הצידה. הוא אם אי? אני מרגיז אותה. הוא איז פאקינג יו? לוק אט מי! כשהיא מחזירה את המבט אלי אני רואה שזה מדליק אותה ברמות. אני מוריד קצת את הקצב של הזיון. מקרב את הפה שלי לשלה ולוחש לה קיס מי. היא מנשקת אותי ודוחפת לשון לחקור את הפה שלי בעדינות בכל פינה. אני מזיין לאט עכשיו. הריגוש שלה מתחיל להיתגבר עוד פעם ואני מישתחרר מהנשיקה שלה והמבטים שלנו מחוברים כשהזין שלי מתחיל מעצמו ליפעום לתוכה את הזרע שלי. הכוס שלה מגיב לזה בהיתכווצויות. קול מיתרגש קטן יוצא לה מהפה והיא מושכת את הראש שלי אליה לנשיקה. זאת האורגזמה הכי ממושכת שהייתה לי בחיים. היא ממשיכה להיתנשק איתי הרבה אחרי ואני נישאר בתוכה. כשאני מתחיל לחזור לעצמי אני מחייך אליה ואומר לה יו אר א ריל ביץ' יו נו? והיא עונה לי יו אר א רוד סאן אוף א ביץ' קארט בוי. רגע אחד היא מיסתכלת עלי במבט חולמני ורגע אחרי זה זין של 18 סנטימטר מונח על המצח שלה. יו קאן סטיי פור מור. אומר לי אדוארד. שי קאן לאסט פור האורס. רייט ביץ'? הוא אומר לפרלה. הור! יו לייק סריינג'רס סיד אין יור קאנט? אני מבולבל. מיתרחק קצת לנוח ורואה אותו מושך אותה אם הראש שלה מחוץ למיטה, וככה כמו שהוא עומד ליד הוא דוחף את כל הצינור שלו לתוך הגרון שלה. היא בולעת אותו כמו מיקצוענית והוא מיתכופף אליה ומתחיל לרדת לה אם כל מה שאני הישארתי שם. האמת את החלק הזה קצת קשה לי לספר אז אני ימשיך רק אם יש לזה ביקוש. ואם כל הכנות שראיתם שיש לי עדיין יש דברים שאני מיתבייש. אני רק יגיד שזה היה הרבה שעות שמה ושאדוארד אחלה גבר שמבין שכל אחד יש מה שמתאים לו והגבולות שלו ופרלה היתרחצה כמה פעמים בלילה הזה. זהו זה הניסיון היחידי שיש לי אם זוגות. אני ישמח להיתנסות עוד.