gg
לחובבי הטבע – התרעת מסע
פורסם ב - 08/03/2017 בשעה 21:03
3
782
כבר בחודש מרץ אני מתחילה להרגיש אביב, ביחד עם מראות וריחות הפריחה. דופק פה בדלת שנפתחת מעט לקראתו ולקראת הימים החמים שיבואו....
לכל חובבי הטבע שאוהבים לבלות בחוץ, בלי קירות ותפאורה מלאכותית, משתפת במעשה שהיה.
אני אוהב שאת מתמסרת אליי באופן טוטלי. כאילו רק אנחנו כרגע נמצאים בעולם הזה ואין כלום מעבר לשנינו. טוב, אל תעוף על עצמך כ"כ צחקתי...ככה אני. העולם יכול להתהפך...פצצה תיפול לידי ולא ארגיש כלום כשאני עם הפרטנר המתאים. אוקיי, בעצם תעוף על עצמך אמרתי אחרי כמה רגעים בהם סקרתי לי בראש עד כמה זה באמת תלוי רק בי...אתה צודק! זה באמת לא שכיח אצלי....אתה יודע שבילינו בסווינג די הרבה, אבל ככה הרגשתי מעט....כמה מעט? יש לי עדיין אצבעות פנויות בכף היד הימנית, שלא לדבר על זה שיד שמאל פנויה לגמרי...ואתה ענית שמכל מי שפגשת בחילופים, יש לך רק אצבע אחת תפוסה...ואז קירבת את המבט לטווח אפס, כך שהריסים שלנו נשקו זה לזה ולחשת לתוכי – רק את גרמת לי להרגיש ככה...לחישה שהעירה בי עוד גל מתמסר...אחריו הייתי חייבת להתוודות שיש מצב שגם אצלי תפוסה רק אצבע אחת...
לקראת הפעם הבאה ביקשתי - לא, בבקשה. רק לא צימר! לא אוהבת להיות סגורה בקירות, אלא אם כן הם אלו האהובים עליי. אל תדאג לא אנסה לפתל אותך שוב בתוך האוטו נזכרתי בחיוך בפגישה האחרונה. מילא אני, אבל לך בהחלט לא היה פשוט לנסות לממש תשוקה מאד ספציפית במלוא קומתך התמירה. לו היה מישהו מגיע בטעות לחניון השומם בזמן שהיינו שם, היה מנסה לחלץ אותי, כי קרוב לוודאי שנראה היה שאנחנו נאבקים שם בפנים....שלא לדבר על החצי השני שחנה בסמוך. שם מדובר בשניים תמירים במיוחד....רק הירח המלא השקיף מלמעלה והאיר אותנו בתפאורה פשוט מושלמת מצד אחד, מחייך לעצמו כשהוא אוסף אינספור חוויות אוהבים. ומהצד השני...חלון הבניין בו אני עובדת משקיף עליי, ובכל פעם שאני משקיפה בו על המלבן בו חנינו עולה חיוך שובב על פניי.
רוצה שוב לחוף! הפצרתי. עדיין לא נורא קר, עדיין אפשר. בואו ננצל את שלהי הסתיו. (טוב נו, לא באמת אמרתי "שלהי"....אני לא מדברת ספרותית ביומיום :) זה רק קישוטים לכתובים).
חמושים במחצלת ובכמה סדינים מצאנו את עצמנו במקום שלנו. החצי השני התרחק ותפס לו פינה משלו, ואנחנו התמסרנו....לגמרי....מתחת לשמיכת הכוכבים ולסדין שעוטף אותנו, וביחד מעניקים לנו כסות מושלמת. אחרי ש'נחתנו' והתקפלנו הבנו שמשהו מאיתנו נשאר שם...לתמיד...
מהההה?!?! איך זה היה אפשרי בכלל?!?!?
הרי התיק היה כ"כ בסמוך אלינו!!! ממש ס"מ ספורים מאיתנו, ליד הראש.....רק שהראש היה במקום אחר לגמרי....כך שבקלות אפשר היה להוציא משם כל מה שרוצים....שיחקו אותה הפעם – גם שני טלפונים וגם ערימת מזומנים שבדיוק הוצאתם בדרך....
בתחנת המשטרה אמרו שיש מכה של גניבות כאלה בחוף. תופעה מוכרת של עובדים זרים אריתראים שאורבים לזוגות אוהבים ויודעים בדיוק מתי הם יכולים להתקרב בלי שישימו לב, כי הלב פועם כולו למקום אחד.....
אז...מסתבר שלא רק אני מתמסרת באופן טוטלי.... ;)
הדמויות והעובדות קשורות קשר הדוק למציאות.
לכל חובבי הטבע, כשאתם עפים למרומים, יש מצב שתישארו 'עירומים'....