דלג לתוכן המרכזי

gg

כרטיסים נפרדים

פורסם ב - 13/07/2016 בשעה 21:38

1
601
"אתם החלטתם מה?" פערה אליי זוג עיניים מהעבר השני של הקו. "תגידי, את איבדת קשר עם המוח שלך? מה נפל עליכם? את לא יודעת שזו דרך חלקלקה במדרון שמובילה רק למקום אחד?" "נו, את מוכנה להירגע רגע אחד ולהקשיב"? אמרתי קצת משועשעת מעוצמת התגובה. לא ציפיתי ממנה לכזו תגובה. לא היה לי מושג עד כמה עדיין באמת כ"כ אכפת לה מאיתנו, אבל רק אותה יכולתי לשתף. אף אחד מהחברים ה'רגילים' שלנו לא יודע שאנחנו פה. רק היא. היא הייתה ביחד איתנו, אז היא יודעת...ז"א לא רק היא... היא והוא. הם ואנחנו. נשארנו בידידות, רק שתינו. היה חיבור טוב בינינו ולא ראינו שום סיבה לוותר עליו. אז את מי אשתף כעת אם לא אותה?! "אין מה להקשיב. זה טאבו! את לא מבינה לאן את מכניסה את עצמך!" "אבל זה לא..." התחלתי לומר והיא חתכה לפני שהספקתי לסיים; "תשמעי, בואי נקבע פגישה ונדבר בארבע עיניים. יש לי המון להגיד לך בקשר לזה, וזה ממש לא לטלפון. אפילו היום אם את יכולה". "אין בעיה נתי. אפגש איתך בכיף, אבל רק שתדעי שזה כבר נעשה. יש כבר כרטיסים נפרדים"....."הלללו, נתי, את שם?" רגע ארוך עבר עד שענת אמרה בשקט: "רק תגידי לי בבקשה שלא הכרת עדיין אף אחד בנפרד". "דווקא כן. אפילו כמה...." נראה לי שכאן היא כבר הייתה כ"כ בהלם שסוף סוף השתתקה ונתנה לי לדבר. "הכרתי כמה. הם כולם מעניינים ומקסימים. טוב, רובם. הרי אי אפשר שבאמת כולם...באמת שהתלבטנו הרבה, ובאמת שלא הייתה ברירה. את יודעת איך רועי בדברים האלה. הוא לא אוהב להיחשף. אוהב לשמור על הפרטיות שלו. ואת יודעת איך אני, שהאותיות מדגדגות לי באצבעות, או נכון יותר, אני מרגישה אותן דופקות לי בראש, מכות ולא מרפות. ממש לא משאירות לי שום ברירה. אז החלטנו להיפרד...הוא אחראי על הכרטיס הרגיל המשותף שלנו (שכרגע ממש לא פעיל), ואני כאן מפטפטת בלי הכרה....כמה שבא לי. רק וירטואלי. ותשמעי קטע הזוי – את לא יודעת כמה כפילות יש לי....כבר 3 אנשים פנו אליי ושאלו אותי אם אני לא מישהי שהם מכירים, כי אני כותבת מאד דומה להן....חחח....אני מתה כבר לפגוש את כל הכפילות שלי...." "אויש ג'יג'י את משוגעת! כמעט התקף לב עשית לי פה. לא יכולת להגיד את זה מיד? ואיך החדשים שלכם? אין להם בעיה עם הפטפוטים שלך?" "מה פתאום?! הם בכלל לא נכנסים לפורום הזה, וזה לא מעניין אותם. אבל מי כמוך יודעת שהם ממש לא מקופחים. מלאים ממני גם בהרבה אותיות ומילים..." (מי שיש להם כרטיסים נפרדים למגוון מטרות וחוויות – תמשיכו ליהנות).