gg
חצי ג'וינט, לצרוך לפי הצורך
פורסם ב - 18/07/2016 בשעה 23:34
3
790
לרוב האנשים שהכרנו מכנה משותף – כולם טענו שזה ממכר. שמרגע שנפתח השער והחלו לפסוע בשביל, השביל הוא המוביל ולא ההולכים בדרך. השביל מושך ומפתה, ולא נראה שניתן לחזור על העקבות לאחור ולנעול אחרינו את השער. אז נכון שלסוב לגמרי על העקבות לעולם לא יתאפשר, אבל על הדרך המסתעפת והפתלתלה יש בהחלט שליטה. לעולם לא ניכנס ליער עבות שקשה בו לראות, ולעולם לא נפצל דרכינו בשבילים נפרדים. לא כי רוצים ומציבים גבול. פשוט כי אין כל צורך / רצון בכך.
כשנפתח השער לראשונה, אז מצרכנית ג'וינט קטן וחביב מדי פעם, הפכתי גם אני למשתמשת מת' כבדה...נשאבת לריגוש המטורף, הראשוני. אבל אחרי זמן מה, פרפרי התעתוע צריכים לרפרף חזק מאד בכנפיים כדי למשוך אותנו אל האש. לכל רפרוף מאומץ מדי יש מחיר, ואני לעולם לא נכנסת לאוברדראפט...הדרך היא אינסופית, אבל אנחנו יודעים בדיוק מתי והיכן מסתיים המסלול שלנו.
זה די פשוט לדעת, כי כשעוצמים את העיניים,
סוף אמת להתבהר....
מסתבר שנחש החוש די משקר
וכבר לא כ"כ משכר.
אז הכל הופך להיות נעים, וגם הפרפרים נעים סביב מקור אור שטבוע עמוק בפנים. גם הם מבינים את מקומם האמיתי ומרפרפים בקצב המתאים, כדי לא להתקרב יותר מדי לאש התמיד הבוערת. זו שמקורה לעולם לא יכבה, איתם או בלעדיהם.
דווקא אז, כשאנחנו לא רודפים אחריהם, מתגלים שבילים נסתרים חדשים. נעימים ומתאימים בדיוק לנו. לאחרונה...מממממ.....בעקבות חוויה מפתיעה במיוחד, החלו להופיע לנגד עיניי כנפיים מסוג שונה. בצבעים חדשים, וצורות מרהיבות שבעבר לא השכלתי לראות. מחשבות חדשות...
פנטזיות נשיות, שהחלו בדמות נשית כל-כך מפתה. פנים וגוף פשוט מושלמים, מזמינים. וללא כל התראה השתלט עליי הפיתוי המזמין שבעיניה ובשפתיה, והתמסרתי לחלוטין. החזה הזקור הזמין את כף ידי, וקו השפתיים המצוייר קרא ללשוני. ערגתי, כמהתי וחשקתי. בכל הקימורים, ברכות, ביופי הכל-כך נשי. חזה לחזה נצמד ברוך, שפתיים נפגשות ולשונות. תשוקה מתעוררת ואני מוצאת עצמי גולשת במורד קימוריה, טועמת כל פיסת עור מזדמנת עד שלראשונה טועמת אותה. רוצה אותה מתוך הראש של הגבר שלי. מרגישה מה שהוא מרגיש. רוצה אותה מתוך הראש הנשי שלי. פשוט רוצה. שתינו ביחד מתמסרות, נצמדות ומובילות, יורדות, מטפסות וממריאות עד שנכנעות.
gg
מגלגלת ג'וינט מדי פעם, או יורדת על כוסית אחת (בחולם ובשורוק ;)).
לא מתמכרת לחומרים כבדים יותר,
ויחד עם זאת, מתחילה ליהנות משני העולמות...