דלג לתוכן המרכזי

חבריםטובים ונשואים

שיחה תמימה...סייבר סקס...מפגש משולש

פורסם ב - 17/07/2016 בשעה 20:00

3
1096
(הסיפור אמיתי ואותנטי) שני בבוקר, הנייד שלי מצלצל, על הקו שירה, קול נעים וסקסי, חביבה מאוד, היא חוזרת אלי בעקבות פניה שלי לחברה בה היא עובדת, בנושא פרטי כלשהו...השיחה קולחת, זורמת, מתחברים, כימיה בשיאה ומעבר לזה. משהו בתחושת הבטן שלי אומר לי שהיא מיוחדת, שונה, אפשר לפתוח קלפים. מהר מאוד אני מספר לה בפתיחות רבה על הפעילות של אלת האהבה שלי ושלי באתר, על הנישואים הטובים המאושרים והמאפשרים, על החילופים, על המפגשים הסוערים, החוויות המשותפות. שירה שמספרת שהיא גרושה באושר, מפתיעה אותי כשמאשרת שמכירה מעט את התחום, קצת מנוסה, ושממש לא חושבת שאנחנו הזויים או מוזרים, כפי שנתקלתי כבר בעבר. מתחברים בפייסבוק, רואה את תמונותיה והיא יפה, פני ילדה, עיניים מביעות, סקרנות, חוכמה, אהבה ורכותיות, נשמה טובה. מחליפים ניידים ועוברים לוואטסאפ, השיחה קולחת, הפנטזיות עפות לכל כיוון, אנחנו באותו הראש, ממש חיבור וכימיה מידיים...כל השיחה איתה חם לי באזור החלציים, מספר לה ומתברר שגם היא רטובה מכל השיתוף הזה בחוויות. שירה שואלת מלא שאלות, סקרנית ומספרת שדווקא חולמת על להיות עם אישה ושטרם התנסתה, מפה שלם היא מפתיעה אותי בשאלה פשוטה, להלן הציטוט המלא: "...נניח ואתם מצרפים אליכם בחורה נאה, מינית, חמודה קרא לה שירה לצורך העניין...חחח ובמהלך האקט היא לא מרגישה בנוח לרדת לבת הזוג שלך, זה עלול להיות מביך לא? מה גם שהיא טירונית ולא יודעת מה מצפים ממנה ולמה לצפות?..." מרגיש לי טוב ונכון ואני מציע את זה לאלת האהבה שלי שמיד מסכימה... הזמנו את שירה להצטרף אלינו בערב חמישי, נשב לקפה ואם נראה שהכל טוב לכולנו נמשיך לצימר לבילוי בשלושה. שירה לא מתמהמהת לשנייה, מסכימה מיד. הופתעתי- שירה אני אומר לה עם חיוך נבוך מעט, שירה מהצד השני בחיוך שנשמע למרחוק מודה שגם היא מרגישה את החיבור, את הזרימה, ובא לה מאוד על כל החוויה, מרגישה שיש לה על מי לסמוך ובצדק. בימים הבאים שירה, אהובתי ואני מתקשקשים להנאתנו יום יום בוואטסאפים ובשיחות משולשות בנייד... אני מוצא את עצמי עם שירה בשיחות אל תוך הלילה שהופכות במהרה לסייבר סקס סוער ומטריף חושים, לראשונה בחיי. שמעתי רבות על סייבר סקס אבל לא ניסיתי אף פעם. כיוון ושירה ואנחנו טרם התראינו פנים אך פנים, יש בזה משהו מעט מדאיג, לשני הצדדים, אבל משהו בחיבור ובכימיה ממש מבטל כל תחושת חשש. כבר למדנו לפלטר ביעילות ולסמוך על האינסטינקט שיש לשנינו כזוג מחובר. בליבי מתגנב החשש שמא מרוב סייבר סקס (היו כמה כאלו) ודיבורים כשניפגש תהיה לשירה נפילה אולי אכזבה כלשהי, אבל משהו בבטן בועט ומבטל כל חשש. ה- Build Up הזה לא יהיה בעוכרינו. ערב חמישי מגיע לו סופסוף וקבענו להפגש בכניסה, מגיעים לפני שירה... הלב הולם לשנינו, שנינו מאוד מתרגשים לקראת הבליינד דייט... והנה היא מגיעה, יורדת במדרגות, קלילה, חייכנית, מפיצה אור סביבה... נכנסים, מתיישבים ומאוד שמחים על שנפגשנו. שירה מיוחדת, שונה מכל אישה שפגשנו עד כה במסגרת של מפגשי זוגות. כל המילים לא יצליחו לתאר את האישיות קורנת האושר והאהבה שבה. אך בקושי סיימנו את הקפה, רצינו כבר לעוף מהבגדים, להתפשט למצב הטבעי שלנו ולהרגיש כבר את חום הגוף, להתחבר, לגעת, לנשק, ללקק, לחדור, לטעום להריח, לנשום בשלושה אל תוך הלב. התחושה שכל זה כל כך טבעי, נכון ויפה, ריחפה באוויר. פינקנו בכל האהבה ותשומת הלב את שירה והיא החזירה אהבה עצומה לשנינו. החיבור בין הנשים היה סוער... החיבור שלי עם שירה ויחד עם אלת האהבה שלי היה שמימי... והכל התערבב לו בניחוח של קסם, מגע, עונג ואהבה. מכסת ה- 3 שעות שלנו בצימר כמעט והסתיימה לה ורק הספקנו מקלחת קצרה. חיבוקים חמים ונפרדים בנשיקה קלה, כאילו משאירים מקום להרבה יותר בפעם הבאה. זכינו לאהוב עם אישה מקסימה, יפה, חושנית, סוערת בעלת לב ונשמה מהגדולים יותר שפגשנו. תודה. ד ו- נ.